Javljaj bas jesi li uspio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedini način je preko apple store-a, napravit nalog na Indiju, onda preko amazon.in kupit gift kartice (našim Visa karticama regularno), napunit apple nalog indijskim rupijima i platit tako account.
Ne može preko računara, treba vam iphone ili ipad za ovo. Ja cu probat u ponedeljak jer i meni istice pretplata u utorak pa javljam, uglavnom ovako za sada funkcioniše u Srbiji rekoše.
Last edited by BiTrAtE; 13-12-24 at 16:16.
Javljaj bas jesi li uspio.
Mogu li se sa kim podijeliti troškovi za premium ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Mogu, Family se paket uzme i dijeli se na šestoro. Preko Indije je Family oko 4.8e mjesečno mislim, tako.
Daj me ubacite , raspolozen sam . Nadam se da ima jos neko
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Isto, skoro 3 godine preko Turske pa Nigerija ali su nam došli glave...![]()
Sto placate Premium uopste kad ga ima i za free? Mozda se plasite nekih virusa?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Krenuh par puta da napisem odgovor, al bolje da preskocim. Hiljadu puta ispricana prica.
Ako pitate zasto ga placamo… zato sto koristimo youtube na tv , na iphone , youtube music … ja u zadnje vrijeme najmanje koristim youtube na telefon ali zato kuci na tv konstantno radi , kablovska se bukvalno ne pali
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja procitah i reko bolje neka neko drugi odgovori, zivaca nemam vise![]()
Ima li veze Premium sa Google Family?
Jer na jedan nalog sam u Family za Drive, a na drugi sam za nešto drugo...
Takođe nas nekoliko IMA Spotify na family imamo i One Drive.
Ja sam zainteresovan da ubacim Premium, javite se na 069 33 00 99 ako neko hoće da me ubaci.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa i ja povezujem youtube sa telefona na tv, a koristim premium free. Nema reklama, radi u pozadini iako izadjem iz youtuba, mogu da gledam na tv, radi savrseno. Ja se izvinjavam sto isprovocirah pitanjem, imam osjecaj da je nesto drugo po srijedi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nisi razumio.
Ovo što ti koristiš radi na Android telefone i kao takvo za stream na TV
Ali na samom TV ne radi, ne radi na ni jednom Apple uređaju pa su samim tim ljudi prinuđeni da isti kupe.
Ada bas si nas isprovociraono pokusavamo da objasnimo zasto nekom nije zao i nije problem da plati 2e ( koliko kosta jedan esspreso) i da koristi lezerno yt premium a da se ne cima da castuje , krekuje i zavisi josh od sto chuda…
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako je android TV ili android box moze se koristiti SmartTube. Meni je vise bilo komplikovano da se pretplatim na tursku il neku drugu zemlju (nije mi dalo zbog kartice) od setovanja smarttube i revance youtube.
U zadnjih godinu su bas povecali cijenu Premium (i ako se dobije i yt music) da je bas bezobrazno skupo ako si nedje po evropi (ili svajcarskoj - 36eura mjesecno)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
\\OFL•GIC
Smart Tube ne radi meni nešto. Možda koristim neku staru verziju.
Odakle skidaš noge verziju?
I ja sam zainteresovan ako odlucite da pravite family neki za premium
Satelitski resiveri/oprema
A može se i iz CG kupiti regularno no je 10-12e mjesečnoDo sada smo toliko za godinu plaćali, na mufte...
![]()
Javljaj jesi li uspio da ovo preko gift card odradišda ne uzimamo indijskoj sirotinji iz usta porez
![]()
I ja sam zainteresovan, mozemo napravit grupu na wapp ili viber.
069 987 654
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks