instaliraj adblock
Zna li neko zashto u 2019oj mi ne mozemo da koristimo Google Wallet a samim tim i YT premium service????
I zna li neko kako da platim za YT premium? Saludjeh od jebenih reklama...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
instaliraj adblock
look right through me
Jel moguce da se zbog reklama uzima premium? Firefox sa adblokom na desktop i vanced na android...?
?
Sretni ste što Youtube Premium nije dostupan u CG, u Hrvatskoj ubijaju reklama za njega. Znači ne možeš otvoriti app da se ne pokaže neka “obiteljska tarifa premiuma” ili neka slična novotarija ili pak vrhunac kad u sred videa ladno stane video i ponudi ti Youtube Premium... :upset:
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima li opciju kesiranja?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Mozda nesto slicno... https://www.howardforums.com/showthr...Vanced-For-iOS
Ali iOS nikad nece imat' takve stvari i to je valjda svima jasno, ukljucujuci Apple korisnike.
Do Not Disturb.
Hvala momci!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za vlasnike samsunh premium klsse i za vlasnike iphona se racuna ako su mogli platiti tel dvije hiljade mogu platiti i pretplate . Sti bi realno i trebalo biti tako .
zahvaljujem na info![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
I jedno i drugo su goriva za rad uređaja (vozilo/telefon)
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Benzin /impuls
Cini mi se da je 11 max preko 1600 ulazna cijena bila , verzija sa 512gb ali nije poenta kostao hiljadu ili dvije vec zdravologicko razmisljanje . Rata za taj tel he skoro 70 evra mjesecno . Nego kod nas se mora imati skupi tel da se pokaze . A programi nisu za pokazat . Ne cuh da se neko buni sto je igriza za ps4 od 50 do 100 evra . A ni za gledanje nba 9.9 niko ne rece nista . Nego smo navikli da sve bude dzabe pa sad sok .
Doduse na iphone se 99posto programa i igrica placaju , ono malo ima reklame naravno .
Nije to moje razmisljanje vec proizvodjaca . Koliko su slusalice za iphone ? Svaka sitnica ako je originalna koliko je ? Baterija u zvanicnom servisu za iphone oko 200 evra plus se ceka oko sest nedelja . Za Pg mislim .
Jbg luksuz se placa . Vozio bi ja nova koka , nosio rolex ali mi ne moze biti .
A sto se pretplata tice cijena nije formirana prema nasem standardu , da imate platu 3000-5000 evra stvarno bi bio problem da se plati par pretplata tipa youtube , nba , neki filmski i slicno . Cijene se formiraju otena globalnom trzistu .
E jbg sa mojom penzijom malo preko 200 naravno da je problem kao i onom u Africi kpme je problem voda obicna najobicnija voda za pice .
Da malo odem of teme . Citam u Bosnu radnici iz Bangladesa odusevljeni zaradom . Cudno na prvi pogled zar ne . Ali posjetih cuveno groblje brodova u Bangladesu pre pet sest godina . Velicine nase obale , hiljade brodova super tankera do malih ribarica stoje u plicaku i rucno desetine hiljada od male djece do bas starih rucno ( da bas rucno ) ih rastavljaju . Za par svra dnevno bez ikakve zastite .
Malo iz mrtvih temu, je li realno da i dalje Crna Gora nije podržana? Tačnije mi, Albanija i Kosovo, katastrofa. Inače Premium može biti baš džabalesku, postoji kao i kod Spotify Family paket đe nas 6 možemo dijeliti pretplatu, bukvalno bude oko 1.5 EUR dođe mjesečno. Naravno, zbog reklama Premium treba jer su u zadnje vrijeme stvarno postali pakleni sa reklamiranjem svega i svačega non-stop.
Na telefonu to imam riješeno sa Vanced ali mi treba za Android TV, znam da mogu sa side-loadujem Vanced i na TV ali nije nativno pravljena za Android TV OS pa daljinski traljavo radi.
smartubeTV: https://smartyoutubetv.github.io/
reci ces mi fala kasnije.
Last edited by umart; 05-07-21 at 12:17.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks