Mozda da uradis preusmjerenje sa broja na broj, kad je 67 ndostupan ili izgasen zbog mreze da ti preusmjeri poziv na tu drugu karticu. Bar sam tako ja, jer me, sto rece djuka, mtel mreza sjebavala cesto.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pozdrav.
Imam ponudu za kupovinu Xiaomi 13t pro 12/256 za oko 600e (keš) uz dvije godine garancije (nisam siguran kakve).
S obzirom da vidim da se taj telefon u ove ovlašćene prodavnice prodaje za 900e za direktno plaćanje, interesuje me postoji li tu neka caka i je li realno da taj tel. bude toliko jeftiniji kod ovih "običnih" prodavaca, nego kod ovlašćenih. Hvala unaprijed.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Mene zanima i valjaju li sto ovi T-com telefoni? Vidim neke akcije 5-10 eura, mislio sam da uzmem za poklon jednoj starijoj osobi, znaci koristio bi se za viber, pozive i novine da se procitaju
A ovo ranije sto sam pitao, nemam tel sa 2 kartice vec planiram kupovinu istog pa me zanimalo da li stekaju ili je sve ok...a problem je valjda sa mrezom
DS, prastaj na upadu
Koji bi telefon preporucili dugogodisnjem OnePlus korisniku?
Koristim OnePlus jos od prve verzije (prvi u CG ja mislim ) a nakon njega promijenio jos nekoliko i sad sam na 7T.
U pocetku je bio sve sto mi je od telefona trebalo ali u zadnje vrijeme steka, pogotovo po pitanju nekog laga a posebno prilikom otvaranja i pregledavnaja galerije.
Mislim da ni baterija nije sjajna a tome sam vjerovatno i ja doprinio puneci ga redovno sa Asus-ovim USB-C punjacem od 100W.
Elem... da li opet ici na OnePlus, samo noviji ili probat' nesto drugo?
Nemam problema da promijenim brend. Znam samo da me Xiaomi ne interesuje, njega sam jednom probao i nikad vise.
Sto se tehnikalija tice... kamera mi je medju bitnijim stvarima. Pored nje, bilo bi pozeljno 256GB prostora (128GB na ovom 7T se pokazalo kao nedovoljno), ravan ekran (nikakvi 'curved edges' i sl.). Obavezano dual-sim.
Prvi na koji sam htio da se zaletim je bio Pixel ali sam previse negativnih iskustava slusao od nasih ljudi, pogotovo u pogledu signala i sl. sto me (za sad) odvratilo od istog.
Neka preporuka?
--------------------------
Do Not Disturb.
Da znate, obzirom da vecina nas nikad ne otvara ove sajtove bez kad nesto zatreba. Mozda neko vec ima paket, pa sto da ne.
JEDNA PRETPLATA, DVA TELEFONA!
Kupi Realme C53 za 19€ i dobijaš Realme Note 50 za 1€!
https://mtel.me/a25217/Media-centar/...lske-dane.html
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Oneplus 12 je njihov najbolji Oneplus do sada, ja ga evo ganjam par mjeseci ali mi propade jedna kombinacija da mi se donese iz DE (oko 650e bi me ispao). Sad pratim KP u Srbiji oko 730e je, i to je ok cijena no sad kako vrijeme prođe, čeka mi se 13
Last edited by BiTrAtE; 05-09-24 at 07:02.
One Plus 12 ni ne dolazi sa manje od 256 giga ultra brzog UFS 4.0 storage-a i 12 giga rama, ima brzi 3.2 usb c port, SD 8 gen3 čip, vrhunski ekran, 4 godine softverske podrške, dobre kamere... Samo što ekran jeste zakrivljen.
S23 ultra ili s24 svakako imaju bolje kamere, imaju ravan ekran, isto makar 4 godine softverske podrške, možda s24 ima i 5 godina podrške... Još s24 ima ekran sa nekom tehnologijom za sprečavanje odsjaja kad je telefon osvijetljen.
Pošto se iz posta vidi da se trenutno koristi 5 godina star model, pretpostavljam da je bitno da je telefon baš jak i da ima dugu softversku podršku jer će da se koristi dugo. Između predloženih modela može da se bira bilo koji, završavaće posao odlično. Izbor je stvar ukusa i toga šta je prihvatljiva cijena.
P.S. Ako se baš voli OP brend, možda taman da se sačeka da izađe serija 13. Možda ne bude zakrivljen ekran, većina ostalih brendova je prestala to da radi u prethodne dvije godine. Možda i OP pođe njihovim stopama.
Last edited by elemental; 05-09-24 at 07:27.
Ja sam htio preći sa S24 Ultra na Oneplus 12. Ekran na S24 Ultra je po meni u najmanju ruku čudan, taj antireflektivni premaz mi se nikako nije dopao, boje su mi vazda bile čudne kako ih god podešavao, čak mi je prikaz bio ljepši na S22 Ultra, koristio ih uporedo. Na kraju sam dao ocu S24 Ultra i sebi uzeo A55 dok ne vidim što ću dalje... Kamere na Oneplus 12 su vrhunske, konačno su ih doveli u nivou flagship modela, baterija je i bolja nego na S24U, 100W punjenje, vrhunski software ma bombona.
S23 ultra ako mene pitaš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A to je prije neka akcija bila vjerovatno
https://www.amazon.com/OnePlus-Dual-...99&sr=8-3&th=1
Ja bih napisao da sačekaš i uzmeš Oneplus Open 2, ali ne znam kakav si sa eksperimentima
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Flip opcija i nekako, Fold nikako. Ali su mi obije opcije precijenjene i dizajn prije funkcionalnosti i nije bas 'in line' sa onim sto trazim.
Bukvalno je juce bila ona cijena, osim ako nije drugi listing a mislim da nije. Na nekoj drugoj temi se pominjao bas on i juce sam gledao tu nizu cijenu a evo danas vise ne.
P.S. Pixel sam prije svega gledao jer su njemu kamere odlicne a ostatak hardvera nije overkill kao sto je to slucaj sa recimo S24, posebno S24 Ultra.
Nemam nikakve potrebe za "latest and greatest" niti planiram da dajem 4 cifre za telefon.
Do Not Disturb.
Bila ti je akcija jer je im je bio praznik rada pa su par dana dosta toga stavili na snizenje.
Vidji Fidele, vazda neke muke sa tobom i tehnikom, te ti moram preporucit da izbjegnes taj Pixel onda. Razmijenjivali smo kolege i ja probleme sa 6 serijom, iako danas radi sve OK, vidim da ims tih problema i na kasnije serije, a tebe ce zapanut sigurno neki felericni koje si srece. Ja sam dosta lagan oko svega, al mi je Pixel dobro istrenirao zivce.
Ubaci karticu, isprobaj signal, da zoves ovo ono, pa onda kupi ako je ikako moguce.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks