OnePlus 7 pro.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pozdrav kolege, pošto mi je izdahnuo stari telefon vrijeme je da se obnovim sa novim. Nisam dugo vremena na tržištu telefona pa ne znam baš najbolje šta je sad dobar izbor.
Od novog telefona tražim dobru kameru (pretpostavljam da sad uz ove novije modele to se i podrazumijeva) i da baterija može trajat, do skoro sam koristio Samsung i navikao sam na andrid.
Nisam prezahtjevan korisnik (opera mini 4-5h, viber par sati, razgovor i sms par sati i dobre fotke), ostalo manje više mi je i nebitno. Eee da stari telefon mi je kočio tipa kliknem na galeriju pa jedno 15 20 sekundi dok je otvori , podrazumijeva se i da ne koči.
Budžet za telefon mi je 650€ eto možda bih mogao i na 700€ da se naguram nekako.
Šta je po vama odlična cijena kvalitet i šta bi preporučili?
OnePlus 7 pro.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
A ti si bas odlucio da se unaprijedis.
Kupi Xiomi do 300e i za ostale pare podji na putovanje.
9T uzmi..
note 8pro
Kolege ce te uputit..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Samsung S10+ sa njim nema greške, Samsung serije A zaobiđi.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
I ovo ima smisla
www.jaredic.com
MI 9T PRO
Sent from my iPhone using Tapatalk
069/100-100
Ovaj Mi 9T pro mi se ne sviđa ova iskačuća kamera. Obzirom da ja koristim telefon dok ne crkne, računam da mi treba nešto što će mi trajat minimum 4 5 godina, a ovako mi djeluje da će to brzo da mi rikne od otvaranja i zatvaranja...
Uzmi onda mi 9
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk
OnePlus 7T
Huawei P30pro
Mi 9 je odlican ali ako si zahtjevan korisnik, baterija ti ne moze držati cijeli dan.. Ali se puni za sat vremena od 20 do 100 posto..
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ja sam zahtjevan korisnik i baterija mi vazda traje čitav dan ili ti 7h SOTns mi 9, isto to imam sad i na mate 20 pro. Oba telefona ima ju extra baterije.
Meni izbaca otprilike 5 sati sota na Mi 9.. 90 posto vremena su mi podaci ukljuceni.. Ako sam na wifi, naravno situacija je drugacija.. Medjutim, pod zahtjevnik korisnikom podrazumijevam i korisnika koji igra igrice.. A ja ih igram (ne previse, ali igram) i baterija drzi u prosjeku oko 5 sati SOT-a..
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Vidim dosta vas pominje neki SOT to je neka igrica ili?
To ti je vrijeme uključenosti display. Screen on time
Screen On Time - vrijeme koliko je displej telefona radio od kad je telefon skinut sa punjača.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E ja ne igram igrice, a imaš na brnchmark temu o mi 9 i tamo ima upustvo da preko nekog xiaomi alata i računara pogasiš neke stvari i onda kje baterija duplo bolja, ja to uradio meni na mi 9 i ženi na mi 9 se i rodio se što se tiče baterije
Šta je bolja kupovina i zašto: P30pro ili S10+
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Pa slični su, stvar je više ukusa, ko je navikao na koji UI. Meni više čuči Samsung One UI. Kamera je nešto bolja na P30 pro ali mi se obrada više sviđa na Samsungu. Baterija je bolja na P30 pro. Ekran je bolji na Samsungu.
www.jaredic.com
Ako je novi u igri..
Onda za tu cijenu je Note 10 najbolja opcija od svega...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Razlika je mnogo manja...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
koja je bolja opcija iphone se ili samsung a80?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Se sam ja kupio prije 20 dana ima jednu vecu manu 1800mah mu je baterija.. duplo slabija nego na 11
Šta preporučujete tu oko 250€ android? Očekujem minimum 6rama...za sad mi xiaomi 9pro (doduše 270) favorit? Kolega uzeo 8 pro odlično izgleda mada se nešto previše grije kad se igraju igrice,je li to slučaj kod ostalih modela? Planiram sredinom septembra kupovinu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks