Udji u settings i kucaj "dual messenger" i upali viber i wa. (settings-advances features - dual messenger)
Čak WA i ne moraš paliti, mada je meni tako lakše, jer wa ima i opciju više naloga pod jednom aplikaciom, kao telegram recimo.
EDIT: zakasnih 2 minuta
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Jaaoj sjajno, hvala vam puno
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 05-09-24 at 16:05.
Pa s' obzirom koliko tehnike imam ja oko sebe (a i vecina danas) nije neko cudo da ponekad nesto zasteka.. ne znam o kakvim mukama se konkretno radi
Ja i za ovaj moj 7T napisah da je bio odlican ali eto nakon par godina definitivno nije kao sto je nekad bio, prvenstveno po brzini a baterija je dosta oslabila, mojom krivicom i losom navikom.
Ja za malo kupih Pixel 7 (pret)prosle godine (vani) ali bi se vjerovatno dobro zayebao da sam. Steta jer bi mi taman odgovarao taj 'clean android', kamera je medju najboljima a ostatak meni sasvim dovoljan a nema ni neku nenormalnu cijenu.
OnePlus nije sto je nekad bio.. ni po pitanju samo telefona ni po pitanju cijene, da ne ulazim u razloge i siru pricu oko toga tako da to nije vise onaj 'easy recommendation' sto je nekad bio.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
https://www.instagram.com/reel/C_SLY...RiMjY2dW5majdw
Sacekajte ovaj
Ne znam kako nalaze ove gluposti na Instagramu (ili one nađu njih ).
Samsung Galaxy S25 Ultra renders just leaked — here’s your first look
Samsung Galaxy S25 Ultra: All the rumors so far
The "iPhone 16 pandemic": Premium Android phones becoming more like Apple’s flagship - here’s why
Last edited by coldplay; 05-09-24 at 21:04.
Dobar
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Motorola G54, Xiaomi note 13 ili Honor 200lite?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks