Primjer necega sto ja volim:
![]()
INTERAKCIJA PODOVA i inace interakcija razlicitih prostorija je imperativ pa da li cete to postizati kroz detalje i akcente koje ponavljate kroz prostorije (metal, boje) ili interakciju materijala...
![]()
Last edited by Because; 24-11-20 at 10:44.
Ovo se meni svidja ali da kreneš u realizaciju skapiras koliko je ovo skupo kod nas.
E sad ko ima para to je super ali će se nacekati da se sve ovo realizuje. Ko nema para ima da se napati.
Da , kosta. Ovo su najnoviji trendovi i ovo ce jednoga dana biti proslost tesi se time.
Ali to ne znaci da ne mozes da crpis ideje iz ovoga, ja zakljucujem da je trenutno popularnost u romboidima, sestouglovima... to mozes da preneses na detalje koji nijesu preskupi. Boja rozog zlata ili rdje je isto trend, to mozes da ukljucis u lajsne, okvire umetnickih djela...Mat boja -crna pogotovo, industrijski izgled. Samo ruckicama u kuhinji i ormarima mozes da uradis dosta toga na polju dojma i izgleda.
Last edited by Because; 24-11-20 at 10:53.
Hvala ti.
Sto se tice murala gdje je TV, taj dio iznad je malo cisto da poveze zid sa garniturom, to ej boja viskija, i uzivo ne odskace toliko i ne odvlaci paznju.
Sto se tice lustera iznad stola on svakako dolazi u centar stola, nego ovo sam sad precistila parket i tek staviula stolice, cisto da osjetim prostor a muz kad dodje morami dati ruke da pomjerimo stoJa sam ga ostavila tu gdje je bio onako ofrlje tsavljen. Do sad je bio pokriven najlonom i strioporom
Sto je komplet sa stolicama, a sto se tice ostalih detalja, vise necu gomilati mada j eprostor veliki, dolazi samo cvijet u cosku, nadstolnjak i to je to sto se trepazrije tice. U desnom cosku gdje je francuz je vitrina i to je to. Vitrina bojom povezuje kuhinju i trpezariju.
Ovu policu na Tv zidu sam stavila zbog simetrije jer simetrija i gemerija su mi uvijek u glavi, da bih dobila jednako rastojanje od kraja zida do tv-a do kao od tv-a do police jer tv ne moze centralno zbog polozaja garniturte. Mozda vama ova prica djekluje suludo ali ja bolujem od simetrije hahah.
Kuhinja je prva u stanu zavrsena i ona mi je najvaznija bila. Slikacu i nju cim odem na stan. Ona je lijevo od trpezarije, izdvojena.
Sto se simetrije tv zida tice kako bih ja to odradila:
Umesto ladica jedna visa biljka bi bila rjesenje kod mene u stanu.![]()
Biljka mi nije simetricna. Rekoh da su mi cudni pojmoci simetrije
Inace biljke obozavam i bice ih dosta u stanu.
Very nice @montenegrina. Možda sam očekivao da ćeš kao Novljanka ubaciti dašak mora u motivima, ali dobro, ti si se već prilagodila kontinentalnom ambijentu.
Murali su baš efektni, nisam prije uoošte razmišljao o takvoj dekoraciji zidova, sad mi se baš jako dopada. Nadam se da je zabranjeno pušenje u stanu kako bi što duže bili 'svježi'
Sent from my Huawei P30
Last edited by starwalker; 24-11-20 at 16:14.
The more things change, the more they stay the same.
Ko vam radi kuhinje po mjeri? Gdje ste uzimali materijal? Cijene?
Svake godine najbolji proizvodjaci boja izbace boju godine. Ove godine :
https://www.benjaminmoore.com/en-us/...-the-year-2021
Boja moje kuhinje.
Eto...nisam ni znala..
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Štukature su mi lijepe samo u velikim prostorijama, sa visokim plafonima i prozorima i onim masivnim duplim vratima što se može vidjeti u starim stanovima po Beogradu, Zagrebu..
Sent from my Huawei P30
Hvala. Ovaj zid gdje su biljke imala sam zamisao za jedan divan mural sa morem, ali opet ne mogu muzu nametati more haha. Morske motive smo ostavili za kucu dolje, a ovdje svakako idu detalji, jer ja moram imati more pred sobom na neki nacin.
Nisam ni ja na kraj pameti bila za murale a onda slucajno vidjeh na instagram i to je bilo to. Volim bijele zidove jer mi pruzaju neku cistotu, a opety mora se sa necim malo razbiti bjelilo. Mi ne pusimo, uglavnom gosti takodje postuju ali ako vec neko zapali, nekako ne volim reci nemoj, muz je rigorozniji pa slaje na balkon.
Nama Ivan Zugic a imas ovdje na forumu momak Dutch odlicno radi.
Materijale za kuhinju smo uzeli kod njega, a za ostatak stana nesto preko Dodinga nek akompenzacija i jer su imali Cleaf koji nam je odgovarao.
Mi mso odradili ostavu u slicnim bojama, samo se na slici boja ne vidi dobro.
![]()
Ova boja je sad do maksimuma isforsirana. Zamalo i ja padoh pa kuhinju odradih. Sreca odustah
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
E ne znam,mi uzeli zbog plocica da se slozi, muz biraoNisam uopste znala da je popularna.
Vidim i ja da se kuhinje dosta rade ali meni je ovo pretamno z akuhinju, strasno volim svjetlost.
Antracit siva se zove. Smatra se idealnom bazom zbog svoje neutralnosti![]()
Sent from my Huawei P30
Starki čekam te u Pg za par savjeta...
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Može?
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Neki predlog za kupovinu tapeta da nije kips i okov i da su cjene normalne?
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks