sve ne meni ovo lijepo za vidjet na fotkama, ali meni su nijanse braon i bez tako depresivne
sve ne meni ovo lijepo za vidjet na fotkama, ali meni su nijanse braon i bez tako depresivne
ogroman je otrovni oblak interneta iznad crne gore
Slike su tu da se nadje inspiracija od trenutnih trendova. Niti svakom stanu odgovaraju po defoltu niti osobama koje zive
Sad je recimo imperativ da se radi ili zanimljov dezen predjela ozmedju radne povrsine kuhinje i ormara ili u istoj nijansi i materijalu kao radna ploča.
![]()
Last edited by Because; 28-11-20 at 22:36.
Meni recimo sve ovo reljefno ne valja (da ne kažem gadno).
Samo čiste ivice i ultra mat...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Koliko su ljepše ove sve svijetle boje, ove tamne bi me totalno ubile.
Bijele kuhinje se preporučuju uvijek jek za male prostore ali moram vam reći da je njihova popularnost što se tiče trendova opala. Isto tako mat je popularniji od sjaja za sljedeću godinu.
Ja kad sam radila kuhinju apsolutno nisma gledala trend jer je to prostor gdje provodim puno vremena i gledala sam isključivo da menoi tu bude lijepo i da se meni svidja
Mada, sve ove ideje su uvijek dobrodošle i treba ih dijeliti kad god se naidje nešto fino.
Nikada populatnost sa bijelom bojom ne može opasti. Uvijek će biti nenadmašna sa elegancijom ako se dizajnira kako treba. Apsolutno, može se kombinovati sa svakom bojom drveta, svakom bojom pločica, svakom bojom parketa. Jednostavno, sa bijelom bojom nikada se ne može pogriješiti...a sjaj ili mat, kako ko voli...
online dice roller
Malo o jednoj 'sitnici' koju primjetim prvo kad dođem kod nekog u goste, a primjetio sam da je dosta rašireno.
Govorim o greškama kod izbora slika, okvira i pozicioniranja istih na zidu i neskladu koji ta 'sitnica' na kraju emituje.
Za sve postoje pravila:
Sent from my Huawei P30
Last edited by starwalker; 30-11-20 at 12:05.
The more things change, the more they stay the same.
@starwalker
Hvala na korisnim savjetima.
Evo kuhinje starky, ali je još skroz prazna, mislim ima sve samo treba posložiti, pa kad bude sve završeno mogu postaviti
Kuhinju sam pravila isključivo prije svega da bude funkcionalna, boje koje meni prijaju i prilagodila sam je samo sebiOkovi, šarke, fioke, sve je Blum. Za ostatak stana nisma, ali kuhinja je moralo.
![]()
ASC, Because, Djed_Djuro, extravaganca, FiX, kaemSe, MeDo_JE, Orgullo, outline, safra, starwalker
koliko ti je kuhinja kvadrata?
Ovo je i najbolji-najfunkcionalniji raspored za kuhinju. Super je.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ko ti je radio kuhinju?
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Kuhinja ti je prelijepa. Boje odlične. Da je moj prostor koji je dosta dugačak čini mi se uzak za ovaj tip rasporeda Ja bih ga ostavila na L oblik ali svejedno prelijepa.
Top, što vele mladi. Jesmo li sigurni da ovo nije Pinterest?
Iskorišten prostor max. Za bijelu i drvo dezen nemam komentar. Posebno volim kad sudoper i šporet nisu u istom nizu i to je ispoštovano. Kao ljubitelji kafe ću reći da je ova ploča poprijeko idealan prostor za pozicioniranje nekog dobrog kafemata.
Potvrda za Blum. Koliko god se na prvu čini preskupo i kao totalno nebitna stavka i te kako puno znači u svakodnevnoj upotrebi.Okovi, šarke, fioke, sve je Blum. Za ostatak stana nisma, ali kuhinja je moralo.
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks