Za ove od 25e: univer je od 25-30eura, oko 10e kant(da nije najtanji, on je oko 5e), lesonit je 5e. Ne mogu te ispanut ni po onoj prvoj a kamoli po akcijskoj cijeni. Istina, lesonit je iz jednog komada, kant staviš 1mm. univer je puno boljeg kvaliteta a vjerovatno 18mm umjesto 16.
Kao kakav macanovakvog Sam inala... Tj. Moj he bio ljepsi
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Ja nisam gledala, ja imam takve ali metalne konstrukcije. Ako vidiš ti ili bilo ko zna za drvene, i meni bi odgovarale.
Ja sam iz uzimala u Bingu, u Bosni. Ne mogu da se sjetim imena, ali mislim da je Lidlova robna marka u pitanju.
Mada ova informacija nije od prevelike koristi sad![]()
Eh da je meni granica, u Kupare malo.
Tonya, mada onaj Bingo ima u Trebinje veliki ali mene mrzi na ovu svu situaciju ići bilo dje.
Da, i u njemu sam kupila nekolike saksije prrije par godina, odlican izbor imaju. Nesto kod nas nikad ne mogu da nadjem neke neobicnije i modernije, u Kaliji je manje vise sve klasika, uglavnom jednobojne.
Ja ne mogu zamisliti mačku u stanu. Odrasla sam i s amačkama i psima u kuću i nekako mi je to drugačije. Ali u stanu, ne mogu zamisliti![]()
Meni je malo falilo...djeca su mi luda za psima, a ja sam vidio onu lijenu debelu englesku zlatnu kratkodlaku mačku i non stop mi se pojavljuje po instagramu kako sam gledao slike, svaki put poželim da je kupim ali ipak je razum jači
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks