Moze bit da su promijenili, znam da sam dobijao uvojek neki popust (ne 20-25) ali sam dobijao.
Kada sam radio izolaciju na kucu dobijao sam i 80% popusta![]()
Ja sam skoro u KIPS trgovao (april).
Na preko 800e sam dobio 12%.
I onda sam jedno 5-6 puta kupovao po 500e i dobijao stalno tih 12% tako što sam pokazivao taj prvi račun.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Moze bit da su promijenili, znam da sam dobijao uvojek neki popust (ne 20-25) ali sam dobijao.
Kada sam radio izolaciju na kucu dobijao sam i 80% popusta![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gmg danilovgrad
Odje je prevoz besplatan
E super bogme mi se ucinjelo da su ovi iz dg najeftiniji
cija je ovo faktura, KIPS?
ako je njihova, samo da znate da KIPS nikad nikome nije dao besplatan prevoz, ma sta vam pricali - to je strogo zabranjeno
samo ima prodavaca koje narod voli jer im daju "besplatan" prevoz - tipicna cijena prevoza je 50 eura (ili je barem bila) za kamion do PG, a oni u aplikaciji imaju opciju koja kaze "raspodijeli po stavkama"... sto kad ti podijeli cijenu prevoza na svaki bok, dzak cimenta itd itd nikad ne primijetis tih 50 eura i srecan si jer su te "castili" prevoz
dop prodavaca to nece da radi vec otovreno kaze da se placa
GMG Montenegro
https://g.co/kgs/my8tRZ3
Danilovgrad , imaju fine cijene
Odlicne su im cijene.
Ja sam uzimao neki materijal u HN, ne znam kako se.zove firma, na Toplu 3 se nalazi.
Tek kasnije nedje sam saznao za Eurometal, i mogu ti reci da je sasvim dobra usteda bila da sam kod njih uzeo, a ne u HN.
Tako da sledeci posao def kod njih materijal.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kod Eurozoxa ti je nekad kolicina robe diktirala to da li placas prevoz ili ne
i fakat je nama i ono "dobar dan" zaracunato u cijenu proizvoda, ali ako si kupovao dovoljno robe vozili su je za dJabe
znam kad smo mi kucu pravili da sam pregovarao popuste na gomilu za minimalnu kolicinu robe koju cemo da uzmemo i da je to doslo sa free prevozom svaki put (dio ponude je bilo i to da ce se roba preuzimati sukcesivno), iako je nekad vrijednost robe na kamionu bila manja od limita im
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks