Šta konkretno si mislio?
Prije toga podji do Zelenila, čula sma da imaju dobar izbor a da su jeftiniji dosta od Kalije.
Nalaze se valjda odmah iza Alliance u D. Goricu.
Što rekoste, jel dobar izbor u Kaliju put aerodroma?
Šta konkretno si mislio?
Prije toga podji do Zelenila, čula sma da imaju dobar izbor a da su jeftiniji dosta od Kalije.
Nalaze se valjda odmah iza Alliance u D. Goricu.
Mislim da Kalija (kod aerodroma) dobija robu cetvrtkom, pa bolje da trgujes tada kada im je izbor malo veci...![]()
Zna li ko kako se tačno zove ova ljepotica, jer su imena različita po pinterestu
upload images
Liči na rajsku pticu (Strelicija)...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Google kaže da je ovo neko vještačko palmino patuljasto drvoIma potpuno ist aslika samo druga saksija.
![]()
Pakao za čišćenje
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Đe pogledat još fotelju (senf žuta mi treba), manji neki model, da nije gabaritna? Budžet oko 150e, za sada mi je ok ovaj model što ima u Cungu/Commodo ali reko da pogledam još malo?
PS: Oni Albanci me ipak ispališe na kraj za astal, onaj model nisu imali što sam htio pa su mi predlagali neke toboš slične a niđe veze. Kad sam im rekao da mogu da čekam, da poruče slobodno, posle par dana su mi rekli da se ipak ne može poručiti više, 20 dana su me vozali...
Last edited by BiTrAtE; 16-02-21 at 09:29.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
https://instagram.com/retro_namjesta...=1p9atjrwqttmb
Pitaj odje da nema![]()
ogroman je otrovni oblak interneta iznad crne gore
Kandidat za idealan kuhinjski prozor
Last edited by starwalker; 18-02-21 at 08:43.
The more things change, the more they stay the same.
Jeste ako imas pogled kao na slici
ovakav prozor a preko puta zgrada od 7 spratova
Zorica ti gleda sto kuvas
i jos ti vice,ne toliko zacina...ada znam ja bolje od tebe kako se kuva
Lijepo![]()
HvalaSamo da mi izdrži.
Mislila sam na drugi balkon jednu maslinu, ali vidjećemo. Ima li ko iskustva sa maslinom?
EEee kakva bješe drecena u Kaliju za nekoga ko ima ogromnu dnevnu... da je bila manja i da su mi rekli 500 da košta ja bi je kupio. Dobili su takvu prvi put od kako je Kalija otvorena. Kako sam bio oduševljen, tako su me čuli i okupili drugi kupci i čekali da odustanem da je odma kupe![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks