I šta kaže Fox?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mislim ova vatrena lisica.
Veli,kiselo je grožđe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Jes da je u pitanju crvena panda, ali više sam mislio na what does the fox say.
Firefox je naziv za crvenu pandu. Logo sadrži crvenu pandu.
Nije svaka panda pandan crnobijelom međedu.
umiju i adblokeri da prave kuršlus sa sadržajem,trenutno jedina dva koja su vrijedna pomena su ublock origin i adguard.ublock je lakši za sistem,bolje radi na firefox-u dok je adguard nijansu bolji (tipa yt reklame) i bolje radi na chromium pretraživačima.
Moze pomoc, uzeo sam novi telefon, medjutim veze nemam koja mi je lozinka, trenutno kucam sa starog. Moze li promjena mejla, stari mi vise nije u funkciji pa ne mogu poslati zaboravio sam lozinku. Hvala
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Ne mogu vise da postavim oglas. Niti da zaključam stari. Poruka je da to sistem ne dozvoljava. Možete li da pomognete?
Hvala
--------------------------
Do Not Disturb.
Meni Tapatalk ne radi dobro, užasno laguje i pravo je mučenje koristiti ga. Da li još neko ima problem.
Android OS
Samsung Z Fold6
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ja da ponovim da koristim neku 'Black & White Edition' (pro, krekovanu, android) koju sam instalirao unazad par godina.
Nikad je azurirao nisam, nikad problema nije pravila i sve sljaka kako treba.
Eto, cisto informativno.. mozda nekome i posluzi.
Do Not Disturb.
Nisam pristalica krekovanih aplikacija.
Ako se sjećaš 2011. godine i hackovanja đe su na jednom hackerskom forumu objavljeni podaci o nalozima forumaša? Zaboravio sam, ali može biti da je zbog krekovanog tapatalka i da su tako pokupili naloge.
Z Fold 6 je noviji telefon, može biti i da je potrebno sačekati update tapatalka jer treba optimizacija i update za taj telefon... Svakako valja probati da se izbriše i ponovo instalira možda bude bolje.
Love, peace and respect.
Kakvog krekovanog TapaTalk-a? O cemu ti?
Tako su jedino u teoriji mogli doci do sifre tog jednog clana ali to nema nikakve veze sa nekim 'provaljivanjem' i 'pokupljenim nalozima'.
Pa ne postoji nijedan nalog na forumu koji ima vise lozinki, za vise clanova... vjerujem da i sam znas da to sto si napisao ne pije vodu u ni u jednom paralelnom univerzumu ali sam morao da odgovorim da se ne sire nebuloze na ovoj temi.
Inace svako moze i treba da koristi ono sto zeli, ja sam jasno napisao da je prethodni post iskljucivo informativnog karaktera. Ko voli nek' izvoli.
Last edited by Fidel Castro; 11-09-24 at 23:12.
Do Not Disturb.
Duplirau mi se postovi end aj dont nou vaj.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Forum otežano (sporije) funkcioniše od sinoć, uslijed tehničkih problema sa serverom.
Zbog toga, poruke se sporije šalju a kada korisnik klikne više puta na "send" ili refresh-uje stranicu onda se poruke dupliraju.
Nadamo se da će se problem riješiti u toku dana a do tada imajte malo više strpljenja.
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Ovo mi se pojavljuje kad hocu da izmijenim post a sigurno ima vise od 5 karaktera.
- The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Meni ga ne otvara preko Tapatalk-a... Tj samo vrti
Satelitski resiveri/oprema
Nece tapatalk na iPhone a hoce na android...
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
android,tapatalk,nema šanse da se uloguje(sam se izlogovao).pokušavam log in i samo posle minut dva izbaci "CURL:Resolving timed out after 500..."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks