Mozes li da provjeris da li kad si na wifi mozes da otvoris forum kroz browser.
to je prvi korak..
Otkad promijenih ruter doma, ne otvara se CdM forum preko Tapatalka kad sam na WiFi. Na mobilni net otvara. Ostali forumi sve ok. Zna li ko do čega bi moglo biti?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Mozes li da provjeris da li kad si na wifi mozes da otvoris forum kroz browser.
to je prvi korak..
the World's leading dance event
Sensation
Probaću kad budem doma..
Može preko browsera. Sad mi nije jasno. A jedino CdM neće, ostali svi ferceraju kako treba.
Skoro je @miovrag imal slican problem.
Možda on može pomoći ako je uspio da riješi problem.
Čim dolaziš preko browser-a onda nije problem do ip-a da ga kida firewall ili WAF. Možeš svakako poslati na pm tvoju ip adresu da provjerim.
Koja je verzija tapatalk-a?
the World's leading dance event
Sensation
Zadnja verzija. Ja uvijek ažuriram sve aplikacije. 8.5.2 (1559), ako sam dobro zapamtio.
Svaki dan kad udjem preko Tapatalk svaki put moram log off pa log in da bi usao na forum i uredno stigne mail kako sam imao neuspio pokusaj logovanja ima li resenja?
Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
E jbm oca sto sam ja tada napravio da radi.. Uglavno nesto je bilo do tel,nije do tapatalk i nije do vas- foruma.
Prvo probaj izbrisi cash od tapatalk,druga stvar diskonektuje ss wifi(forget pass) pa se opet prijavi. Mislim da sam tako rijesio
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nađi u podešavanjima rutera i štrikiraj ovo "clone the computer's MAC address"...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Probao sve, i dalje neće. U svakom slučaju, vama hvala.
Ja sam kupio ruter. Meni neće ni na 2.4 ghz. Netisov mi je bio od Mtela, ali radilo je s njim.
Jedan komšija je imao aplikaciju na telefonu za praćenje video nadzora, a tada je bio preko T-Com-a.
Prebacio se na M:tel, i sad mu ne radi aplikacija za praćenje video nadzora.
Iz nekog razloga mu neće.
Podešavanja je ponovo setovao i neće jednostavno.
Dinamička je adresa na Mtel. Za kamere mora da ide statička.
Dinamicka adresa je kod svih operatera u da kazem standardnim paketima. Dinamicka adresa se rjesava no-ip ili nekim slicnim servisom. Ja bas ne znam sta moze biti to da je problem da ima veze ko ti je ISP. To ce prije biti da je neki firewall u ruteru problem. No kakve veze ista od toga ima sa Tapatalk i forumom, jos mi je manje jasno.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Kod mene je problem stvarao cloudflare... Jer npr preko browsera klikneš da nijesi robot, ali tapatalk to ne može da odradi automatski, pa se nije mogao ni učitati forum... Ostali forumi bez cloudflare zaštite su u istom periodu funkcionisali normalno preko tapatalka...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pitanje je može li se sa dinamičke adrese prebaciti na statičku kod M:tel-a
Možda ga zeza to što mu je svaki put različita IP adresa pri svakoj novoj konekciji, jer je dinamička.
Statička bi mu bila jedna te ista i predpostavljam, lagano bi se uspostavila konekcija sa kamerama.
Last edited by Seid; 07-10-19 at 20:07.
Može, no se plaća.
E, ne znam što da ti kažem. 100e je bilo, što je prilično bezobrazno. Jednokratno je.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks