Results 1 to 25 of 25

Thread: Problem sa forumom

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default Problem sa forumom

    Otkad promijenih ruter doma, ne otvara se CdM forum preko Tapatalka kad sam na WiFi. Na mobilni net otvara. Ostali forumi sve ok. Zna li ko do čega bi moglo biti?

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    .../localhost/
    Posts
    6,061
    Rep Power
    30

    Default

    Mozes li da provjeris da li kad si na wifi mozes da otvoris forum kroz browser.

    to je prvi korak..
    the World's leading dance event
    Sensation


  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Probaću kad budem doma..

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Može preko browsera. Sad mi nije jasno. A jedino CdM neće, ostali svi ferceraju kako treba.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    .../localhost/
    Posts
    6,061
    Rep Power
    30

    Default

    Skoro je @miovrag imal slican problem.
    Možda on može pomoći ako je uspio da riješi problem.

    Čim dolaziš preko browser-a onda nije problem do ip-a da ga kida firewall ili WAF. Možeš svakako poslati na pm tvoju ip adresu da provjerim.


    Koja je verzija tapatalk-a?
    the World's leading dance event
    Sensation


  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Zadnja verzija. Ja uvijek ažuriram sve aplikacije. 8.5.2 (1559), ako sam dobro zapamtio.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,636
    Rep Power
    105775

    Default

    Svaki dan kad udjem preko Tapatalk svaki put moram log off pa log in da bi usao na forum i uredno stigne mail kako sam imao neuspio pokusaj logovanja ima li resenja?

    Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  8. #8
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,863
    Rep Power
    51390

    Default

    Quote Originally Posted by dnikola View Post
    Skoro je @miovrag imal slican problem.
    Možda on može pomoći ako je uspio da riješi problem.

    Čim dolaziš preko browser-a onda nije problem do ip-a da ga kida firewall ili WAF. Možeš svakako poslati na pm tvoju ip adresu da provjerim.


    Koja je verzija tapatalk-a?
    E jbm oca sto sam ja tada napravio da radi.. Uglavno nesto je bilo do tel,nije do tapatalk i nije do vas- foruma.
    Prvo probaj izbrisi cash od tapatalk,druga stvar diskonektuje ss wifi(forget pass) pa se opet prijavi. Mislim da sam tako rijesio

    Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

  9. #9
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    17,644
    Rep Power
    597511

    Default

    Nađi u podešavanjima rutera i štrikiraj ovo "clone the computer's MAC address"...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Probao sve, i dalje neće. U svakom slučaju, vama hvala.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  11. #11
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    568
    Rep Power
    9023

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Probao sve, i dalje neće. U svakom slučaju, vama hvala.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Da nisi na mtel...

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

  12. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    .../localhost/
    Posts
    6,061
    Rep Power
    30

    Default

    Quote Originally Posted by isnogood View Post
    Da nisi na mtel...

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

    Jeste m:tel je provajder
    the World's leading dance event
    Sensation


  13. #13
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    568
    Rep Power
    9023

    Default

    Quote Originally Posted by dnikola View Post
    Jeste m:tel je provajder
    Isti problem i kod mene, Netisov ruter. Kad izaberem Wifi 5GHz javlja se problem, dok na 2,4 radi sve bez problema...

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

  14. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Ja sam kupio ruter. Meni neće ni na 2.4 ghz. Netisov mi je bio od Mtela, ali radilo je s njim.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  15. #15
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,280
    Rep Power
    363

    Default

    Jedan komšija je imao aplikaciju na telefonu za praćenje video nadzora, a tada je bio preko T-Com-a.
    Prebacio se na M:tel, i sad mu ne radi aplikacija za praćenje video nadzora.
    Iz nekog razloga mu neće.
    Podešavanja je ponovo setovao i neće jednostavno.

  16. #16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Dinamička je adresa na Mtel. Za kamere mora da ide statička.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  17. #17
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Nikšić
    Posts
    3,297
    Rep Power
    257379

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Dinamička je adresa na Mtel. Za kamere mora da ide statička.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Dinamicka adresa je kod svih operatera u da kazem standardnim paketima. Dinamicka adresa se rjesava no-ip ili nekim slicnim servisom. Ja bas ne znam sta moze biti to da je problem da ima veze ko ti je ISP. To ce prije biti da je neki firewall u ruteru problem. No kakve veze ista od toga ima sa Tapatalk i forumom, jos mi je manje jasno.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

  18. #18
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    17,644
    Rep Power
    597511

    Default

    Kod mene je problem stvarao cloudflare... Jer npr preko browsera klikneš da nijesi robot, ali tapatalk to ne može da odradi automatski, pa se nije mogao ni učitati forum... Ostali forumi bez cloudflare zaštite su u istom periodu funkcionisali normalno preko tapatalka...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  19. #19
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Dinamicka adresa je kod svih operatera u da kazem standardnim paketima. Dinamicka adresa se rjesava no-ip ili nekim slicnim servisom. Ja bas ne znam sta moze biti to da je problem da ima veze ko ti je ISP. To ce prije biti da je neki firewall u ruteru problem. No kakve veze ista od toga ima sa Tapatalk i forumom, jos mi je manje jasno.
    Jeste, ali možda mu nisu to riješili kad je prelazio na Mtel. A što mi je hijack temu, nema veze ako ćemo obojica riješiti problem.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  20. #20
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    765
    Rep Power
    43965

    Default

    Quote Originally Posted by Seid View Post
    Jedan komšija je imao aplikaciju na telefonu za praćenje video nadzora, a tada je bio preko T-Com-a.
    Prebacio se na M:tel, i sad mu ne radi aplikacija za praćenje video nadzora.
    Iz nekog razloga mu neće.
    Podešavanja je ponovo setovao i neće jednostavno.
    Da mu ta kamera nije iza NAT-a ? Da li mtel daje javnu IP adresu svakom korisniku ili je kao kod Telemacha mali milion korisnika iza jedne javne IP adrese ?

  21. #21
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,280
    Rep Power
    363

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Dinamička je adresa na Mtel. Za kamere mora da ide statička.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Pitanje je može li se sa dinamičke adrese prebaciti na statičku kod M:tel-a
    Možda ga zeza to što mu je svaki put različita IP adresa pri svakoj novoj konekciji, jer je dinamička.
    Statička bi mu bila jedna te ista i predpostavljam, lagano bi se uspostavila konekcija sa kamerama.
    Last edited by Seid; 07-10-19 at 20:07.

  22. #22
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Može, no se plaća.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  23. #23
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,280
    Rep Power
    363

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Može, no se plaća.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Jednom se plati i to je za vazda je li tako?
    Koliko okvirno košta ta usluga?
    Da mu prenesem, pa neka vidi što mu je činiti.

  24. #24
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    E, ne znam što da ti kažem. 100e je bilo, što je prilično bezobrazno. Jednokratno je.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  25. #25
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,280
    Rep Power
    363

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    E, ne znam što da ti kažem. 100e je bilo, što je prilično bezobrazno. Jednokratno je.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Ok, hvala drug

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sto se desava sa ovim forumom?
    By Blitzkrieg in forum Budućnost Crne Gore
    Replies: 30
    Last Post: 22-11-05, 08:44
  2. STO SE DESI SA OVIM FORUMOM???
    By Dzoni_Stulic in forum Sve i svašta
    Replies: 39
    Last Post: 16-10-04, 20:59
  3. A shta se desilo sa forumom?
    By Mikelly in forum Sve i svašta
    Replies: 53
    Last Post: 22-02-04, 02:54

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •