Trebalo bi da je rijeseno.
Javljajte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni danas niotkuda stigla notifikacija sa TT-a, otvorih tako temu bez problema i cak odgovor ostavih (potpis je bio reset-ovan i po 'default'-u).
Nakon toga nisam mogao opet ni tu temu da otvorim ni da pristupim bilo cemu.
Definitivno ne sljaka kako treba i nema druge nego da sacekamo da admini azuriraju taj plugin ili rijese tehnicki problem sa forumom ili izmedju foruma i TapaTalk-a.
Ako ima kakvih promjena vezano za pristup, mozete da pisete. Ostalog spam-a mozete da nas postedite, bicemo vam zahvalni.
Poz.
--------------------------
Do Not Disturb.
Trebalo bi da je rijeseno.
Javljajte.
Kad uđem na tapatalk preko telefona ovo mi prikazuje, iako nemam dupli nalog, samo ovaj jedan jedini.
Strah me samo da se izlogujem sa PC-a, da ne bude da sam ni kriv ni dužan stvarno banovan, a da nije ovo bug. A da mogu da browsujem forum samo zbog toga što mi je živa stara sesija.
Dva dana sam mislio da sam bakovan, spremao sam osvetu, da iznesem sav prljav ves forumske elite
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
I meni je proradio ali definitivno nemam namjeru da ga (više) koristim osim kad mi je lakše da uploadujem nešto multimedijski što je teže preko obične forme.
Ono,kakva je to aplikacija koja UCJENJUJE.Blekmejlaši i to.Ka ono daj pretplatu daj plugine ono nek se nose dođavola.
Last edited by Bluemoon; 05-12-24 at 23:07.
No pasaran!
Proradilo.
Bravo.
Sad imate puni legitimitet da mi brišete ono baljezganje.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I kod mene proradilo sa srećom više
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Da li moze gore navedena uprava da potvrdi da je problem bio do stare verzije TT plugina?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Aj sa srećom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Česritke preduzecu. Dje bocu da donesm?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Имаћу сумње неко дуже вријеме. Сад разумијем како је онима кога је жена преварила са кумом, и кум са женом.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Probah sad da se izlogujem i ulogujem na pc i sve je u redu, znači nisam banovan , ali na TT neće. Nema veze.
Do Not Disturb.
Zašto ne mogu da editujem oglas koji sam dao? Izbacuje mi ovo obavještenje kad oću da izmijenim oglas. Razlog izmjene sam napisao jer ima više od 5 karaktera, i u poslednjem skrinšatu sam napisao i više od 5 slova i dalje ne funkcioniše i izbacuje mi isto obavještenje
KOME ZINE, TAJ POGINE
Idi na advanced.
Problem odavno, za sada nerijesiv.
Nekad pomogne ovo sto je Bitrate napisao - kliknes na Advanced pa tu ispises poruku (prije toga topla preporuka da se kopira ispisana poruka).
Ipak, ovo ne rijesava uvijek problem. Nazalost.
Ovo se posebno desava kod starijih oglasa/postova ali se isti taj post neki dan moze izmjenit' a neki ne. Tesko je utvrditi sam uzrok pa stoga nije lako ni doci do rjesenja.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks