Pod 1 neće pola igrača bit tu ako se nastavi tako da je svako nastavljanje glupost a i sami play off.
Ako neko navija za neki klub to ne mora značiti da mora bit nerealan, što se u vašem slučaju vidi..
Budućnost VOLI
Cedevita Olimpija
Cibona
Crvena zvezda mts
FMP
Igokea
Koper Primorska
Krka
Mega Bemax
Mornar
Partizan NIS
Zadar
Pod 1 neće pola igrača bit tu ako se nastavi tako da je svako nastavljanje glupost a i sami play off.
Ako neko navija za neki klub to ne mora značiti da mora bit nerealan, što se u vašem slučaju vidi..
?
registrovan sluzbeni rezultat, o cemu pricas ti?
a to je totalno druga tema, a ti ka' klasicni grobos preskaces onu koja ti ne odgovara i izvlacis iz naftalina neku 10-tu.
nego, mislis li da je pravedno da se partizaiu dodjeli titula?
kako si uspio to da zakljucis?
'šta to zida sinko, koga sestra brani,
koliko je love pokupio brat'
@technus , procitaj pravilnik aba lige, po njemu nemate pravo nastupa u plejofu... Sto ne kazes jos i da je nepravedno da Covic ima 2 tima u istu ligu? Sve se to zaboravlja lagano...
Jedino normalno je da se dodijeli titula Partizanu ako ne bude moglo da se igra u naredna 2 mjeseca.
Ne moze se sa njima pricat..ne trudite se, ja bi fmp-u dao sad titulu da se ne ciganisu![]()
Last edited by Nantecut; 11-04-20 at 15:18.
Ja se samo sjecan ove najsvezije u fudbalu za 3 zvezdicu))))
Znam, zato i kazem da treba da se igra ako bude moglo.
Borac za pravdu,zasto cutis na ovo da 1 vlasnik ima 2 kluba u istu ligu? Koliko je puta FMP dobio svoj maticni klub?
ovo je najveći problem Aba lige. nema trika da je ista regularna i da se neko tripuje da je neko jako takmičenje dok je ova situacija. u iole ozbiljnom sistemu ili bi se reklo liga se gasi ili da se ovo reguliše. u startu znate da jedan tim ima 2-0 na početku sezone. nemam ništa protiv Zvezde, odličan su tim koji je pokazao sve svoje kvalitete u ELu ali trpe zbog predsjednika itekako. govorimo o upravi koja nije ispoštovala Deja Radonjića, čovjeka bez koga ne bi gledali jedne titule Aba lige.
Partizan jeste bio najbolji tim lige do momenta prekida ali liga nije završena i ukoliko se ne budu stekli uslovi da se ista okonča najrealnije bi bilo da se sezona poništi. jer imajte na umu i ako se steknu uslovi da stranci moraju biti 28 dana u karantinu pošto se vrate u svoje klubove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 11-04-20 at 16:11.
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
Cibona raskinula ugovor sa svim igračima.
Gotovo su pred gašenjem.
Gibs napustio Primorsku , Alen Zadar.
Hasan Martin pred potpisom sa Olimpijakosom za sljedeću sezonu , a centar Partizana MekAdu već se oprostio od kluba i navijača , iako ima ugovor do kraja sezone.
I onda neko kaže kako će se sezona nastaviti.
Pročitaj i ti pravilnik lige i odluku disciplinskog organa i onda će ti možda biti jasnije sve, ili ipak neće jer želiš da dižeš tenziju poluinformacijama.
https://www.aba-liga.com/files/2019-...zvezda_mts.pdf
A cekaj da je to uradio neki drugi klub mislis da bi ista kazna bila ?
Cedelimpija prekinula saradnju sa Cirbesom, Stipanovicem i Kruslinom
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Sad to krenuh da pišem za vitamine.
Klubovi već počinju sa čišćenjem rostera za narednu sezonu.
Takodje mislim da smo sve blizi tome da se titula dodijeli prvoplasiranom iz regularnog dijela, jer sve drugo nema vise nikakvog smisla sa ovakvim rosterima.
we're all singing, all dancing crap of the world.
Nek se ameri vrate svi doma i fino svaka ekipa samo sa igracima iz ex yu koji su im ostali, i tako se svi qrce kako predstavljaju ovdasnju kosarku, kako su oni oslonac iste itd itd
Na sajtu ABA lige napravili zanimljivu stvar, da izaberete idealan tim svog omiljenog kluba, od svih igraca koji su igrali u ABA ligi za taj klub.
Nerado sam ubacio Pavlovica u ovo drustvo, vise zbog onoga sto je napravio posle Buducnosti jer u Buducnosti i nije bio nesto posebno.
Posto se slabije vidi, petorka je: Nikola Ivanovic, Igor Rakocevic, Pavlovic, Dubljevic i Vucevic.
Last edited by Brent1986; 13-04-20 at 11:35.
Cole, Ivanovic, Vucevic, Cobbs, Doelman
Last edited by blancoblu; 13-04-20 at 22:26.
Rakocevic, Jackson, Micov, Dubljevic, Vucevic
Igor Rakočević
J.R. Reynolds
Haris Brkić
Bojan Dubljević
Nikola Vučević
Gasi, metla.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Samo su 4 i 5 sigurni, to je zakljucano sa unutrasnje strane
Ostale 3 pozicije su bas teske, ali npr dzoni, micov i miloje pa neka bude visoka petorka
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks