Dolaze u obzir i kompenzacije.
Kuća se nalazi odmah iza tv centra Dječević,stotinak metara od glavne magistrale.
U mirnom i tihom kraju,nema previshe načičkanih kuća,ima dva sprata,oba po 120 kvadrata,1040 kvadrata placa...mogu se sagradit makar josh 2 kuće ili neki drugi objekti...
Svaki sprat ima veliki dnevni+trpezariju i kuhinju i po 3 spavace sobe,ogromni hodnici...dolje su 2 kupatila a gore jedno sa dzakuzijem.
Ostavicu link agencije koja je radila slike i snimke sa dronom,a za sve info imate mene ovdje na forumu ili na broj...
068 575 463
Agencija je trazila exkluzivu na prodaju,ali ja kao vlasnik imam pravo u dogovoru sa njima da ostavim makar 1 oglas i eto ga.
P.S.Nemoj da me smara neko koga zanimaju spuštanja cijene jer je ispod cijene,ko zna i prati ove stvari zna i kako se krecu cijene u tom naselju.
U obzir dolazi i izdavanje sprata ili čitave kuce,ili prodaja samo gornjeg sprata jer su fizički odvojeni i imaju zasebne stepemice sa ulazima,sve po dogovoru.
Cijena-160,000€.
http://www.c21fresh.me/me/details/21...5%A1te-1040m2/
...
Dolaze u obzir i kompenzacije.
...
Srećno!![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Srecno ti bilo !
Pa da bude prodaje brate !
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Thx,zdravo bio brate!
...
Prelijepa kuca, vrijedi svaki euro...
Hvala,zdravo bio druze![]()
...
Ako su ti trazili ekskluzivu na prodaju, znaci li to ako se ne proda za par mjeseci, oni ce da ti je isplate je li?
Hoce,josh ce da pitaju u kojoj valuti...
P.S.Ako nemash shto ozbiljno vezano za oglas,odshetaj dalje.
...
Dosta ozbiljna je stvar dati nekome ekskluzivu. Srecno svakako, svako dobro
Dodju li ovi macevi sa kucom? Greota je ovo prodat. Neko je masu truda ulozio da ovo stvori vidi se.
Sve dodje,i ja dodjem da strazarim ispred 7 dana nedeljno,bez slobodnog dana.
...
Prodaja ili izdavanje gornjeg sprata ili chitave kuće,cijena-dogovor.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks