Kakava četvrtina za Kliperse,odavno ovo ne vidjeh.Ne mogu ljudi tablu da pogode. 24 poena za cijelu utakmicu dva glavna igrača u kjučnoj utakmici za prolaz,nema što nego da se pakuju.
Toronto Raptors
New York Knicks
LA Lakers
LA Clippers
Kakava četvrtina za Kliperse,odavno ovo ne vidjeh.Ne mogu ljudi tablu da pogode. 24 poena za cijelu utakmicu dva glavna igrača u kjučnoj utakmici za prolaz,nema što nego da se pakuju.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Papa Doc, papa clock..neka se povuče iz košarke i ode na neko jezero
Svaka cast Denveru!
Ali sta rade Klipersima na reddit, to je pisanje.blue:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Svuđe ih nagrdiše, kakva choke organizacija..
Rivers jedini trener sa više prosutih 3-1 playoff serija.. Po meni zreo za micanje sa klupe, ali da ostane GM
Eto tako, to je prvo i osnovno sto se treba rec!
Svaka chast Denveru! Respect! Kakva aligatorska krv, nece da umru pa nece!
Sto god da se desilo s Klipersima, nije se desilo tek tako i iz chista mira! Niti je sve sto vidjesmo “choke”. Vec je i do protivnika. Nema choke-a na +20, pa opet bi muka.
Ako uspiju da odrze ovaj nivo energije i pristupa igri protiv LAL, nece se Lejkersima drijemat.
Uostalom sta imaju da izgube!?
we're all singing, all dancing crap of the world.
gledajuci na sve ovo lebron mora pretvoriti bubble situaciju u 4. prsten.. od preostalih ekipa nema ni blizu protivnika u legacy smislu, a radi se sve o novim zvijezdama koji su opet svjetlosnim godinama iza njega po playoff iskustvu..
kako god, team ball pobjedjuječ.. ide larry u south beach![]()
kvota da jokara uzima - 10. pa ko voli...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Sramota me je što sam selio Dragića iz heatana početku sezone.. ovo kako igra će mu donijet finals mvp![]()
Dragic odigra odličnu završnicu, Batler podbacio ofanzivno ali njegova defanziva je donijela poslednji preokret i pobjedu. Dragiceva trojka poslednja je rijesila sve, kako je ono izvukao ni sam ne zna![]()
a sto raaaaadi majami, ovo je neverica! obozavam ih!
moze li se zaboga desiti da igraju finale dragic i jokic, pa ja ovo nisam mogao ni da sanjam.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Heat ima 10-1 u PO, mislim da to nijednom nisu imali ni po triom LBJ, DW i CB.
Boston je u prvoj prosuo +14, a nocas +17.
'šta to zida sinko, koga sestra brani,
koliko je love pokupio brat'
Prvi put u istoriji dvije pobjede u ECF bez Flasha u sastavu.. penzionisao se godinu ranije, a Ud miriše 4ti prsten
mislim da je svima jasno da je najboji bijeli igrac lige bald mamba.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Navlace sudije za LA jbg.
Sa ovakvim sudjenjem je ovo gotovo. Jbg, navlacice svim silama za finale LA-Boston, pogotovo na trenutni sastav LA. Jokica su unistile sudije. Lejkersima su dozvolili bas tvrdu odbranu a Denveru su svirali sve, cak i nepostojece faule. 32 bacanja LA u prvom poluvremenu.
Last edited by Djed_Djuro; 19-09-20 at 06:17.
Baš ga prećeraše!
Prva 4tina egal, a onda, (ka da LAL-a treba), sudije se usraše u mrčni Denver.. Posle, kad je sve riješeno, pegla se statistika i sudi za Den sve i svašta
Pustite nas majstori da gledamo ljudsku utakmicu, ne znam koja vi bila! Bi se reklo da je LAL eto zeru jači i da će svakako dobit ovo, sramota da ih vi još gurate.
Vala u NBA dje se tobos igra cvrsta kosarka a faulovi sviraju samo kad te bejzbolkom klepi ovi svirase 32 slobodna u jednom poluvremenu Denveru!? Providno previse ni da se u Denverovim igracima povampirio duh bad boysa pa da biju dje stignu, a gadno je i to peglanje statistike u junk time periodu da se ne vide dje dupli standardi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dejvisa i Džejmsa je teško bez faula zaustavit.
Pokrali su LBJ ZA MVP, pa ovo makar da mu olakšaju@goldfinger a okle, pa sve se svira, već nekoliko godina bas previse se kontakata sudi.
Jasno je svima da će Lejkersi biti šampion.
Ovako ili onako.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ona dva faula Jokica na pocetak 2/4, a Howard koji slavi kao da su dobili tekmumada je i znao da ce bez njega tesko dobit
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks