Results 1 to 17 of 17

Thread: Ne mogu povezati Zenpad sa laptopom...

  1. #1
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default Ne mogu povezati Zenpad sa laptopom...

    Asus Zenpad 7.0, laptop Macbook Pro ili Toshiba Win7.
    Ne moze da se uspostavi veza preko USB-a. Puni se baterija ali file transfer ne moze, ne vide ga ni jedan ni drugi laptop. Instalirao sam Android File.....ne moze, javlja gresku da ne vidi android device.
    Zena sam vratio na fabricka, opet ista stvar. Developer mode je upaljen, chekiran USB debbuging, chekiran MTP...

    Imate li kakav savjet?


  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    19,599
    Rep Power
    384303

    Default

    Hm mislim da kad prikacis moras potvrditi sa trust na tom androidu...
    Mozda usb nije dobar? Origi?

    Drajver neki?

    https://stackoverflow.com/questions/...ed-by-computer
    Last edited by stefke; 23-05-19 at 00:28.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Probao sam sa drugim kablom, nista. Ne izbacuje mi poruku za Trust this computer.


  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    143
    Rep Power
    3491

    Default

    Isti problem sam nedavno imao na jedan samsung smartfon, pa sam instalirao jedan programcic na laptopu, zove se handshaker, instalirace nesto i na telefonu, i moci ces da kopiras fajlove, za ostalo ne znam...

  5. #5
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Hvala ti. Pa za fajlove mi treba. Probacu pa javljam.


  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,185
    Rep Power
    95377

    Default

    Imao sam isti problem na telefonu, nije me mnogo sjekiralo dok nisam primjetio da me zeza i punjenje. Posle sam ponio kod majstora da mi napravi onaj ulaz gdje ulazi kabl, posle toga je sve radilo.

    Prije toga probaj malo da ocistis ulaz npr nekom cetkicom, pa opet probaj.

    Vjetovatno ti je isti problem kao sto je bio kod mene.

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
    Last edited by GaD; 24-05-19 at 12:02.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Quote Originally Posted by dbox-500s View Post
    Isti problem sam nedavno imao na jedan samsung smartfon, pa sam instalirao jedan programcic na laptopu, zove se handshaker, instalirace nesto i na telefonu, i moci ces da kopiras fajlove, za ostalo ne znam...

    Ovo je preko WIFI. Kabal i dalje ne radi.


  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,236
    Rep Power
    235048

    Default

    Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Asus Zenpad 7.0, laptop Macbook Pro ili Toshiba Win7.
    Ne moze da se uspostavi veza preko USB-a. Puni se baterija ali file transfer ne moze, ne vide ga ni jedan ni drugi laptop. Instalirao sam Android File.....ne moze, javlja gresku da ne vidi android device.
    Zena sam vratio na fabricka, opet ista stvar. Developer mode je upaljen, chekiran USB debbuging, chekiran MTP...

    Imate li kakav savjet?
    Ugasi usb Debbuging i MTP.
    Restart tableta
    Onda zakači i dobićeš notifikaciju na zenpad da uređaj pokušava da se zakači pa selektuj transfer fajlova

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  9. #9
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Opet nece. Ne daje nikakvu notifikaciju kada ga spojim sa laptopom.


  10. #10
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Imao sam 3 USB kablova, nijedan nije radio, tj. svaki je radio ali samo charging.

    Posle 3-4 dana jebavanja, odlucih da kidam sva tri, i kad vidim...samo po dvije zice, tj. charging only kablovi.

    Nabavih cetvrti, charging plus USB, odmah ga je prepoznao i sve radi kako treba.

    Koja jebada!!!


  11. #11
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    19,599
    Rep Power
    384303

    Default

    Tacno sam znao da nije data kabal

    Fino te pitha je li origi kabal, jer on mora biti data

  12. #12
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Send me location
    Posts
    5,128
    Rep Power
    721257

    Default

    Amater

    Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk


  13. #13
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Tacno sam znao da nije data kabal

    Fino te pitha je li origi kabal, jer on mora biti data

    Pa sto nisi rekao?

    Ti znas da ja i android smo dva svijeta od 2012.


  14. #14
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    143
    Rep Power
    3491

    Default

    Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Ovo je preko WIFI. Kabal i dalje ne radi.
    Moze moze, samo kad ti je kabal dobar :P

    Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Imao sam 3 USB kablova, nijedan nije radio, tj. svaki je radio ali samo charging.

    Posle 3-4 dana jebavanja, odlucih da kidam sva tri, i kad vidim...samo po dvije zice, tj. charging only kablovi.

    Nabavih cetvrti, charging plus USB, odmah ga je prepoznao i sve radi kako treba.

    Koja jebada!!!
    OUCH, majku im kinesku, na sta se stedi novac, zamisli kakva ti je zica unutra, vjerovatno ne moze vise od pola ampera.

  15. #15
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    8,376
    Rep Power
    326986

    Default

    Pa zamisli to, slucajno se sjetih jer bas je kabal bio tanak. I sto je je najjace na dzeku ima sve pinove, a unutra samo 2 kabla, tanka su kao dlake.


  16. #16
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lustica
    Posts
    15,362
    Rep Power
    366821

    Default

    Ne mogu se povezat sa Zapadom. Stalno tako procitam naslov ove teme...

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  17. #17
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,031
    Rep Power
    187655

    Default

    Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ne mogu se povezat sa Zapadom. Stalno tako procitam naslov ove teme...

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Ista stvar.

    Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prodajem TABLET - Asus ZenPad 10 Z300CNG
    By milanese in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 4
    Last Post: 28-12-18, 10:13
  2. moze li se povezati resiver sa laptopom?
    By straus in forum Hardware
    Replies: 15
    Last Post: 28-10-13, 07:50
  3. Kako povezati 2 komp preko pireli routera
    By Scooter in forum Internet
    Replies: 6
    Last Post: 28-09-11, 13:25
  4. kako povezati ?
    By Godrafcf in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 7
    Last Post: 02-07-10, 11:35
  5. Kako povezati LAN i WAN
    By VukPg in forum Internet
    Replies: 14
    Last Post: 23-02-09, 10:02

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •