Ukucak na gugl geethub+m3u i to je to
Ima li ko link za listu regionalnih kanala,treba mi neka da mogu gledat NOVA S kanal?! Mislim bas na m3u ili slicnu,da ne moram KODI stavljat.POnekad mi treba ,preko vlc da pustim nesto.
Ukucak na gugl geethub+m3u i to je to
Moze m3u link? Da ne pretražujemo po githubu sad... :'D
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://raw.githubusercontent.com/freearhey/iptv/master/index.m3u, ima dosta besplatnih kanala, ko ima stpljenja..
Evo i od mene jedan mali doprinos ima 7000 kanala:
https://github.com/Alejandro-Pereira/iptv-1
Zna li ko sto je sa aplikacijom IPTV, unio sam ljetos neku adresu sa kanalima što mi je prijatelj slao, i radilo je sve ok nekih 3 mjeseca, poslije toga je u prekidu, nekad fino radi, nekad neće (error pokazuje kada se otvori bilo koji kanal)...Da ne treba nešto novije da se ubaci ili slično?
Ima li sto od domacih regionalih paketa da radi stabilno?
Black Mamba
8 & 24
<3
I meni bi valjala ova informacija , samo da nije live tv serbia
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedino placene liste mogu raditi stabilno (a i one ne mogu nikad raditi 100 posto stabilno), dok ove free liste uglavnom vise ne rade nego sto rade.
Ja sam jedno vrijeme placao supernovu ili kako se vec zvala , korektno je uglavnom bilo , al kako mi iptv treba samo povremeno za jedan tv i ltvs je zavrsavao posao sa malom dozom strpljenja
Imaju hrvati i jos ponesto, ima dosta kanala sa sportom i filmovima, ima It i ENG kanala, ko zna jezik valja, jer nema prevoda..
A ljudi, aman balkan green, malo na google i ete ga pvr sa svim kanalima. Da se saljem link odje a ni na pp, izgooooglajte kodi balkan i download....
Meni treba za enigmu2 zanimaju me ex yu paketi
Black Mamba
8 & 24
<3
ljudi jesu ti sajtovi sigurni?
Vama radi Kodi ? Ja instalirah taj balkan green ali nece da mi otvara tj. otvori mi jednom u deset pokusaja neki kanal i odjednom prekine, pretpostavljam da je beki problem sa Ip adresom, da to moram mijenjati? I kako to ide ?
provjeri da imaš najnoviju verziju njihovog addona. Imaju 5-6 portala pa provjeri koji ti najbolje radi.
Grupa njihova je dostigla 20.000 članova pa moguće zbog velikog broja ljudi koji koristi u tom trenutku ti ne radi baš najbolje.
IP ne vjerujem da ima ikakve veze, a ako misliš da ima skini neki VPN.
Ja koristim Express, IPVanish i Nord VPN.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
koristim Tivi mate sa free listama, imam po 3-4 liste ubacene u tu aplikaciju, sjajno sve radi i sve je free...dakako da se radi o piratskoj listi, ako "gazda liste" gleda ja ne mogu, koristim njegov mac, ali zato imam vise listi, pa ako ne sljaka jedna prebacim odmah na drugu...nema kanala koji nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks