Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 101 to 125 of 148

Thread: Ios 13

  1. #101
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default

    Quote Originally Posted by amerone View Post
    Batery helt je na 90%,baterija je bila odlicna dok ga nisam update,a klin mi se bas i ne radi!
    A da preuzmeš 12.4 public beta pa da pokušaš sa njom. Ako ne valja izbeiši profil I downgraduj na 13.3.1


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #102
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UL
    Posts
    208
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    326

    Default

    Odradio sam juce beckup na icloud i napravio restore sa zadjom versiom i vrati podatke preko icloda,i vidjecu danas kako se ponasa.

  3. #103
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Montenegro
    Posts
    1,079
    Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    12 Posts
    Rep Power
    171527

    Default

    https://balkanandroid.com/pojavio-se...pple-ios-13-3/

    Je li neko odradio jailbreak na ovaj način? Iskustva?

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  4. #104
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default

    Evo što me najviše iritira kod ios 13(.3.1), taj glupi blur gore kod kontrolnog centra:


    A još gore je kod bete 12.4 b2:



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #105
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    14,808
    Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    16 Posts
    Rep Power
    67817

    Default

    Mislim da je u pitanju neki bug . Pokusaj iz dfu da ga isflesujes


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

  6. #106
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,049
    Thanks Thanks Given 
    528
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    389 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Bug. Je li klin?


  7. #107
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default Ios 13

    Nije klin, ota. Jel još neko ima ovakav bug?

    Uredjaj je iphone 8

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by baraba; 26-02-20 at 13:47.

  8. #108
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default Ios 13

    Quote Originally Posted by baraba View Post
    Nije klin, ota. Jel još neko ima ovakav bug?

    Uredjaj je iphone 8

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Samo da napomenem da beta dere bateriju. Nikako je ne instalirajte. Probacu downgrade kasnije. Javljam za rezultat gorenavedenog problema.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by baraba; 26-02-20 at 15:07.

  9. #109
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default Ios 13

    Clean restore sa dfu mode odradjen, set as new. Opet isto. Tjera me da izbrišem donji red da se ne pojavi. Barem mi je baterija bolja.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #110
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,770
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default

    Probaj da maknes neku od ikonica u control centru. Mozda ga to sredi


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. The Following User Says Thank You to Sale For This Useful Post:


  12. #111
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Probaj da maknes neku od ikonica u control centru. Mozda ga to sredi


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tako se rješava blur. Jer ne da da se prelazi. Ios 12 nije imao takav ispad. Ipak, ne liči mi na apple da ovako progura ovjan nazovi bug.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #112
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,770
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default

    Pa sredio si?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #113
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default Ios 13

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Pa sredio si?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Prije će bit, izbjegavanje. Stavljanje prašine pod tepih. Ali barem ne iritira sada.




    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by baraba; 27-02-20 at 00:04.

  15. The Following User Says Thank You to baraba For This Useful Post:


  16. #114
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,770
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default Ios 13

    Eto tako

    Sada vidim u cemu je tvoj problem. To nije bug koliko je takav dizajn.

    A probao sam kod mene da dodam previse ikonica i onda mora da se skroluje, pa se ikonice podvuku ispod ovog “signal” bara:




    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Sale; 27-02-20 at 06:26.

  17. #115
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Eto tako

    Sada vidim u cemu je tvoj problem. To nije bug koliko je takav dizajn.

    A probao sam kod mene da dodam previse ikonica i onda mora da se skroluje, pa se ikonice podvuku ispod ovog “signal” bara:




    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne znam tačan termin, ali razumjeli smo se. Neobično mi je da i kod ostalih verzija nije popravljeno/ispeglano ovo ponašanje koje ruži izgled centra. On kao takav služi za brz pristup alata i valjda tu treba da ,,sija". Zato sam i rekao, stavljanje prašine pod tepih. Toga nije bilo u iOS 12.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #116
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2,902
    Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    42 Posts
    Rep Power
    306284

    Default




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #117
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,232
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    34

    Default

    od kad sam updejtovao 13.4 ne radi mi wifi stalno mi pokazuje na wifi pasword incorect da li ima jos neko taj problem probao sam sve od resetovanja mreza i wifi ... ne pomaze nista .... iko sa istim problemom

  20. #118
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,049
    Thanks Thanks Given 
    528
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    389 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Uradi klin.


  21. #119
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,232
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    34

    Default

    sve odradio i opet ne radi ....

  22. #120
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ulcinj
    Posts
    474
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    34006

    Default

    Probaj neki drugi ruter ako mozes.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  23. #121
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,232
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    34

    Default

    rijesen problem hvala svima

  24. #122
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,049
    Thanks Thanks Given 
    528
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    389 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Kako?


  25. #123
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,232
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    34

    Default

    backup...

  26. #124
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,049
    Thanks Thanks Given 
    528
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    389 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Mislis klin pa backup?


  27. #125
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,770
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default

    Iskljucis settings > iCloud > Keychain... odradis settings > general > reset > network reset. I probas da li tada radi. Ako radi probas da ukljucis Keychain. Samo ces ovako mozda ostati bez poznatih wifi mreza.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •