Oba fara pokojna, probila voda. Neko je to ranije radio, ali baš loše. Prije desetak dana jedan TMS je otkazao.
Juče pokupio nove farove, taman sam ga sklopio, sad treba pokupiti alat 🫠
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
D1S ksenon i H8 LED mi trebaju, đe su PG ih mogu sutra kupiti?
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Probaj u Castelanu…
Zovi da zavrsimo neki popust ako ti je daju
Trebao bi i next da ima, ne znam rade li sjutra..
Je li ko stavlja kineski led D1S umjesto ksenona fabričkih ?
Ja sam mjesto ksenona D1S ubacio led H7+d1s podloške i izbjegao balast
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
radi li ko one module za automacka svijetla . Mislim konkretno da se podesi da se svijetla pale kad se motor startuje a ne ono budzenje da se pale cim se kontakt da ...
Na ovom autu kad se podesi prekidac na auto pale se pozicije a svijetla se pale samo kad pane mrak . Probao dijagnostikom to da promijenim ali ne moze .
U srbiji ima da se kupi ovaj modul 20e . Kad detektuje da alternator puni , startuje svijetla a moze da se poveze i na duga svijetla i da se podesi da svijetlo radi sa 40% jacine pa od dugih svijetala napravi ustvari dnevna svijetla. Ali mi se ne cima oko toga da mi neko donosi ako ima nesto slicno ovdje ili ako neko pravi kod nas
Last edited by Stivi; 11-01-25 at 22:14.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam uzimao kod ovog lika Philipsove d2s 4300k i to po bas dobroj cijeni a imao je bas velik izbor sijalica
Amar +382 69 410057
https://www.instagram.com/reparacija...B0MTV6c3Nvbg==
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bice kod mene..kao sto rekoh castim te ovo... kupio sam ga ima sigurno 8 godina...nisam ni probao da ga ugradim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks