Turtle Wax.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Vidjeh da vec ima ova tema, doduse zadnji post je bio prije 11 godina, pa rekoh da otvorim novu
Koji "sampon" koristite, s cim mazete gume itd?Koja marka valja, koja ne?
Evo ja da pitam, vidjeh da je dosao pravi RainX u Okov, oko 6 eura je...Zna li ko valja li to cemu?
Koristio sam prije neki slican proizvod od K2, to nicemu ne valja
Turtle Wax.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
imam nedje kroz kuci turtle wax original hard shell...
dobar vosak, ali jje pretezak za brisanje...pola dana ti treba da ocistis visak voska
Dobar je za namazat farove da ne pozute
kupio sam ovaj rainx i namazao sam stakla od priusa i ne da radi noooooo...ne trebaju ti brisaci nista
inace sonax proizvode koristim
Glas za Sonax isto. Sampon K2 koristim za pranje jer mi bolje pjeni nego Sonax-ov. Takodje K2 pasta za grublje poliranje je dobra, skida ogrebotine. Vosak od Sonax-a dobar i lagan za upotrebu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
To bi bilo to odprilike, plus Turtle wax zeleni i neki sprej za skidanje smole, buba, ljepila i slicno.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Ima li neki meki vosak(takozvani sealant) za DIY da se povremeno zastiti auto. Sto neko rece turtle imam ali je pretvrd i visak dok se makne ruke opadnu :-)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li neki vosak da moze izgurati mjesec dva. Taj ce mi od pranja do oranja moci samo...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ima to tico
samo cekam da otopli i pravac kod njega
ja cekam da ugrije pa da se polira komplet...
valja li cemu soft99 vosak?
vrijedi li tih 30e i i cekanja da stigne iz japana?
Last edited by Laz; 05-01-19 at 19:00.
tico se kune u njega
a ako se on kune onda mora da je dobar
a mislim da je to nekakva menstruacija japanskih djevica sa hokaida
Mrsni vosak.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
dober tako mi boga ej!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Moram uzet ovaj Rainx, koliko dugo drzi?
Inace koristim Sonax narandzasti sampon iz Okova, nije los, vosak imam neki iz Njemacke zaboravio sam koja je marka
Sent from my iPhone using Tapatalk
drzi dosta, sigurno 2 mjeseca
ja sam kupio u SAD rainx u spreju
na lexa prednja bocna i sajbna su water repellent ali zadnja nisu i to malo smeta i onda sam namazao i voda bjezi kao da je nema
ovo sto sam kupio u okov sam potrosio na priusa i aurisa i mislim da radi odlicno
Last edited by TAKUMI; 05-01-19 at 23:39.
Sta preporucujete za unutrasnjojst vozila,tj za plastike?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Mene interesuje za kožu? Neko veli običnu kremu za ruke? O.o
Imas momka sa primorja sto snadbijeva perionice po Podgorici i primorju...
Imas kornjacu / koja ti vrati onu fabricku boju nema ti prasine i mirise ti na zvaku > nema sjaja nego ti matira.
kod njega boca od 1.5 kosta ti 6e tako nesto dok ti je na pumpe to uKrv ona mala bocica....
Ako si iz PG dacu ti malo da probas pa ako ti valja zoves ovoga momka to ti je pokretna kozmetika sve ti zivo ima.
Podji u Okov imas Sonax crnu tubicu samo za kozu (bijela tecnost) to ti je mnogo dobra stvar bio sa komsijom da kupi za novi X5 i kad je namazao preporodila se sjedista kao da su bila stara 20god.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks