Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem povezivanja Telekomovog speedport rutera sa drugim

  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Question Problem povezivanja Telekomovog speedport rutera sa drugim

    Da li mi neko pomoci sa sledecim : Moze li spedport entry 2 telekomov ruter da se poveze sa drugim(tp link) ruterom kablom i da dijeli internet? Jer isprobano je svasta od nekih savjeta sa int.medjutim ovaj telekomov ruter je prilicno zatvoren i nije moguce uraditi bilo kakve izmjene
    Last edited by polkadoter; 13-12-18 at 20:53.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Zimovrel
    Posts
    16,268
    Rep Power
    645579

    Default

    Sto ne kupis reapeater asusov 20eur ?

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

  3. #3
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Umjesto kojeg da stavim taj asusov. Imam dva rutera koja ne koristim tp link pa mi se nebkupuje drugi.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    9,482
    Rep Power
    89378

    Default

    Ako povezujes kablom onda trebas podesiti taj drugi ruter a ne taj telekomov jer on tada samo proslijedjuje LANom...

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  5. #5
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Sta treba da mu sve promijeni? DHCP sam mu ugasio i stavio PPOE tip konekcije.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    9,482
    Rep Power
    89378

    Default

    Ne treba ti pppoe jer to pokrece speedport. Probaj naci ruter mode i nesto tipa dinamic ip ili tako nesto...

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  7. #7
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Probao sam i to, ali nema protoka.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Probao sam kod druga sa njegovim ruterom. I radi sve normalno.
    Treba li ovaj speedport entry telekomov ruter da je u bridge modu ili u nekom drugom?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pomoc oko povezivanja na internet (M-kabl)
    By vortel in forum Internet
    Replies: 7
    Last Post: 05-07-14, 01:08
  2. Podesavanja Telekomovog rutera za fixni
    By darkooo in forum Software, IT generalno
    Replies: 7
    Last Post: 19-11-12, 18:52
  3. Problem oko Wireless rutera
    By Bojan91 in forum Internet
    Replies: 4
    Last Post: 24-12-11, 00:11
  4. Par pitanja oko povezivanja kompa
    By Visi elektriskie in forum Internet
    Replies: 5
    Last Post: 10-10-11, 10:21
  5. Pomoc oko povezivanja Laptopa i kablovske
    By Kojo in forum Software, IT generalno
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-07, 02:13

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •