Results 1 to 15 of 15

Thread: Da li operater moze da crpi bateriju?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default Da li operater moze da crpi bateriju?

    Promjenio sam operatera,sa 67 na 68, i istog dana sam promjetio da mi sad na 68 malo brze crpi bateriju.
    pa me interesuje dal je to moguce?
    telefon mi stalno prebacuje sa LTE na 3G i obrnuto,to mi nije radio tako cesto na 67

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Operater ne može ali slab signal može.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Na tako sam nesto i mislio,nisam bas bukvalno mislio na operatera,vec na njihov mrezni signal.
    hvala memyself!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,747
    Rep Power
    517006

    Default

    Prebaci se na 3G. Pa po potrebi rokaj na 4G

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Nema na čemu. I da lte ti troši više od 3g.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  6. #6
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Hvala momci,jos jedno pitanje,koja je razlika izmedju 4G i LTE ?
    na 67 mi je uvjek bilo 4G, ovo LTE mi nikad nije bilo na telefonu dok sam bio na 67.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,747
    Rep Power
    517006

    Default

    To ti je isto. 4G=LTE.

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

  8. #8
    Join Date
    May 2017
    Posts
    123
    Rep Power
    10428

    Default

    Jer nisi imao 4G karticu na 67. Kad je setovan tel na LTE tj 4G onda ti aparat stalno pokusava da se nakaci na tu frekvencijj tj baznu stanicu i to je ono sto ti trosi bateriju. Neko gore rece i poslusaj ga pa ostani na 3G a po potrebi prebacuj na LTE 4G

  9. #9
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Ok hvala jos jednom,setovao sam tel na 3g pa cu vidjet kako se ponasa,pa nije valjda bio lazan taj 4g sto sam koristio na 67 ?

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,623
    Rep Power
    282884

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Nema na čemu. I da lte ti troši više od 3g.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Mislim da 3G troši više od 4G.
    Takođe 3G troši više od 2G.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  11. #11
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Pa generalno su tu neđe, ako se uzme u obzir idealna situacija. Ali, s obzirom da je kod nas bolja pokrivenost 3g u odnosu na 4g, onda više troši 4g.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  12. #12
    Join Date
    May 2017
    Posts
    123
    Rep Power
    10428

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Pa generalno su tu neđe, ako se uzme u obzir idealna situacija. Ali, s obzirom da je kod nas bolja pokrivenost 3g u odnosu na 4g, onda više troši 4g.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
    Upravo tako. Razlog je u tome sto telefon stalno pokusava da se nakaci na 4G baznu i ako je nema u dometu on u pozadini stalno "vrti" i na taj nacin se brze trosi bat.

  13. #13
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Ova dva zadja posta imaju smisla,da telefom sad nesto radi u pozadini od kad sam se presaltovao na 68
    Hvala momci!

  14. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Vjerovatno ti je bila bolja 4g pokrivenost Tcoma tuda kuda se ti vrzmaš i sad ti više troši.

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  15. #15
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Bas tako,tu dje radim bolji je signal 4g od tcoma nego od mtela,a tu minimum provodim 7-8 sati

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 4ti operater?
    By Drug Tito in forum Operatori
    Replies: 61
    Last Post: 15-04-14, 14:41
  2. Koji operater?
    By HiddEn in forum Operatori
    Replies: 265
    Last Post: 03-01-14, 19:37
  3. Novi Operater
    By Draka in forum Operatori
    Replies: 8
    Last Post: 12-08-13, 00:13
  4. Novi operater - drzavni?
    By Here To Help in forum Operatori
    Replies: 25
    Last Post: 12-06-13, 00:32
  5. Najpovoljniji operater?
    By Fabia_Elegance! in forum Operatori
    Replies: 46
    Last Post: 11-11-11, 11:37

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •