Results 1 to 8 of 8

Thread: Zna li neko administrativnu sifru za telekomov i telemachove rutere?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Zna li neko administrativnu sifru za telekomov i telemachove rutere?

    Tako da su sve opcije otkljucane.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,370
    Rep Power
    52281

    Default

    Quote Originally Posted by NikolaMitrovicSombor View Post
    Tako da su sve opcije otkljucane.
    Obično šifra bude "admin"

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    182
    Rep Power
    5558

    Default

    Quote Originally Posted by NikolaMitrovicSombor View Post
    Tako da su sve opcije otkljucane.
    Za huawei telecom ruter: telecomadmin pass admintelecom ili obratno ;D

    Poslato sa kompresora

  4. #4
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by NikolaMitrovicSombor View Post
    Tako da su sve opcije otkljucane.
    ZXV10 H201L
    Administrator:Hgw359Adm.

    ZXV10 H201L v2.0
    Administrator:HgwZTE359#

    Pirelli
    Administrator:HgwPirelliGume359Adm

    Huawei HG8245H
    telecomadmin:admintelecom

    Ispravite me ako grijesim dje, nijesam se odavno logovao na ZTE
    Za SpeedPort Entry nemas admina, svaki ima svoju sifru koja se nalazi na naljepnici sa donje strane

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,684
    Rep Power
    1426

    Default

    Ima i SpeedPort admina, dje se otkljuca puno vise opcija:
    Administrator
    HgwZTEAdm268$

  6. #6
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    Ima i SpeedPort admina, dje se otkljuca puno vise opcija:
    Administrator
    HgwZTEAdm268$
    E jbg ja sam ga morao zamijeniti jer nijesam imao admina prije par mjeseci

  7. #7
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Ako na ZTE Speedport Entry 2i Telekom CG instaliram firmware od Grčkog provajdera Cosmote sa kojim user/pass mogu da se logujem kad je pass za svaki uređaj različit?!

  8. #8
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by topten View Post
    Ako na ZTE Speedport Entry 2i Telekom CG instaliram firmware od Grčkog provajdera Cosmote sa kojim user/pass mogu da se logujem kad je pass za svaki uređaj različit?!
    trebalo bi sa tim grckim firmverom da ti dodje user i pass

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telekomov hibridni ruter
    By Apolo in forum Internet
    Replies: 341
    Last Post: 25-10-18, 09:48
  2. Telekomov IMS nalog u sopstvenom ruteru?
    By krsto73 in forum Internet
    Replies: 16
    Last Post: 28-07-17, 15:54
  3. Telekomov hibrid
    By BigDogMne in forum Internet
    Replies: 1
    Last Post: 24-03-17, 17:07
  4. kako da podesim telekomov meil na iphone
    By red_devil_ in forum iOS
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-14, 20:38
  5. Telekomov ZTE ADSL uredjaj
    By Balsa in forum Software, IT generalno
    Replies: 2
    Last Post: 20-08-13, 17:22

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •