Zna li iko kakvog dobrog kiroprakticara u CG, da ne iznamjesta od clanaka do vrata? Vas sam se skicao
Сент фром мај Пиксл јузин' Тапаток
Those about to rock, we salute you!
nothing comes from violence and nothing ever could
Djoko iz bara cuveni ,das sta das, a imas i onog penala iz delte e kod njega je 120 eura
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Onaj penal je tobos skolovani dr, pa opet nece te nagrdit barem ako ti ne pomogne. A ovi kostolomci, ova gospoda sto imaju trece oko haha, namjestaci kicme, sto im je baba ostavila u nasledstvo, ka uprkno, da pomazu ljudima mogu te osakatit za citavi zivot. Mada ima primjera dje su i pomogli ljudima ali je preveliki rizik. Kod njihh jedino da podje coek kad je iscrpio sve mogucnosti i ceka operaciju pa ono daj sto das a mozda ni tad.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
E vidis ja sam isa kod tih skolovanih pa mi je j....majku te, ct kicme te ct vrata te ovo te ono a ja na noge ne mogu stanuti, dodji tada te dodji u novembar...nit mi je pomoga a pare uzeo a posao kod djoka u gornji susanj em mi je pomogao al bukvalno ,cojek me spasio a pare nije htio da uzme...tako da se ne pravis pametan nesto sto nisi probao
Pricam iz licnog iskustva. Bio sam i kod skolovanih i kod ovih ka Djoko sto je. Kod njega konkretno nisam isao ali jesam u HN kod Nade Setencic ko ja me blago receno masakrirala. A post gore sam u globalu napisao nisam nikoga po imenu pomenuo. Tako da prije nego pocnes da prdnjavis procitaj 2 puta sto pise. Ako je pomoga tebe ne znaci da ce i nekome drugome, zato i traze snimke ct i mri, nije kod svakoga isti problem....
Uzdrzi se od vrijedjanja ako nemas konkretno sta pametno da napises ,kod djoka dolaze doktori iz igala iz kbc mu salju ljude ...isti hirurzi koji su operisali ljude od diskusa e sad da ljudi znaju da diskus nije rijesen operacijom jer se samo makne dio koji se nakaci na kicku pa izgleda kao kora sa drveta i odsranjivanjem toga ne rijesi se i problem sa ukljestenim zivcima koji su ti koji svaraju bol i koji su pod upalom...e sad kostolomci ili kako ih ti zoves a vidim isao si i kod njih ,i poducen losim iskustvom dajes sebi za pravo da komentarises i napadas "sve ostale" ...jednom rijecju ako je covjek od 100 ljudi pomogao 80 a nije 20 moze se reci da je on veoma uspjesan, jer preporuka koja dovodi do njega su ljudi koji su zadovoljni i bogu hvala ako mogu reci izlijeceni
E sad evo vam broj svima javno pa da svi budu zadovoljni kao sto sam i ja
@aleksa111111
Niko te ne vrijedja druze. Ja pricam jedno a ti drugo... nego nebitno. Ja velim da treba dobro razmislit prije nego se podje, i to u krajnjem slucaju, pred operaciju.
Dobro si ti izracunao da od 100 ljudi pomogne 80 a 20 ne. Pricas neke glupe price neprovjerene.
I evo sad vidim na ovu vizit kartu da pise kiroprakticar sto znaci da je skolovan za to i da nije "kostolomac" ako nije sam sebe prozva kiroprakticarem.
Tako da je velika razlika izmedju ovih narodnih vidara sto im je prababa ostavila u nasledje da lijece ljude i kiroprakticara.
I da napomenem jos jedan put posto po tvojoj prici ispade da napadam toga coeka. Nit znam ko je nit sto je, niti sam konkretno ista za njega rekao.
Ako je tako dobar ka sto velis, je li bog da da pomogne svima.
Мислим да је киропрактичар једна ријеч )
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Sto je ovome oloshu dosadno
Ne znam za toga iz Bara, ali od ovih iz PG, bjezite. Samo bacene pare.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pomogne i bionergija ali ne riješiti problem
Ovaj problem nije lako riješiti.
pacman 30th anniversary
Zdravo narode!
Imam da podijelim sa vama broj telefona Junuza Ismailija koji se "narodski" bavi kiropraktikom.
069-081-781
Nikola Perovic. Odredjenim danima je na Cetinje, Podgoricu i Budvu.
https://healingcenter.me/team/cristina-deo/
Ima i stariji covjek Perovic u Niksicu. Zaboravih ime
Last edited by nicky; 01-07-23 at 13:58.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks