Bice da je budzet 2 miliona.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Budućnost VOLI
Mornar
Cedevita
Cibona
Zadar
Crvena zvezda mts
Partizan NIS
FMP
Mega Bemax
Petrol Olimpija
Krka
Igokea
Sto ti je sportska prica, dosli svi iz EL da igraju za slavu
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Bice da je budzet 2 miliona.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Dobra je prica, svidja mi se nastavak saradnje sa nasim igracima a da ima dosta nepoznanica - ima
Tomic je za mene presao igricu osvajanjem Aba lige. Ono kako je odigrano i polufinale i finale je bilo wow. Pazi, pred najvaznije utakmice sezone ostanes bez dva najbolja igraca regland i Perper - to je bio bas ogroman problem i malo ko je ocekivao osvajanje titule. Jedini plej ti je Filip Covic, centarska linija u najboljem slucaju upitna , trener debitant. Ali je Tomic uspio, jeste imao propusta ali sve u svemu covjek zna kosarku.
Meni je najveci strah da se ne pogrijesi u izboru pleja - on mora biti vrhunski igrac. Sanjam Stefana Jovica, mada je to izgleda nemoguca misija.
Veliko je pitanje i kako ce Braun i Kuzma, iako vrhunski igraci da igraju poslije godinu dana van terena.
Mada, sve ovo mi se svidja i vjerujem u dobru sezonu ali plej mora biti vrhunski.
dovest ce nekog vrhunskog pleja sigurno. uopste se ne sjekiram.
imaju tih para makar tako da je to najmanji problem.
Markota zvanicno u Mornaru.
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...-jaceg-mornara
Kako je krenula Czv > osvaja ABA Ligu sa trecim timom.> buducnost da se bori za 3 i 4to mjesto sa Mornarom i Cedevitom.
Zvijezda pravi najjaci tim ikad i najskupli. I neka je najskuplji. Nije to ni bitno koliko kosta, vazda imali. Ako bude neki skup i dobar plejmejker a mislim da ce imati jos sigurno dva ili tri pojacanja, treba da puca na f4 evrolige.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Zvezda, kao i svi timovi pokusava napraviti sto bolji tim u skladu sa mogucnostima naravno. Nikakva F4 nije realna prica, Zvezda treba da nastoji da se ne bruka sa nekakvim 5-29 rezultatom ili slicno.
Budzet kakav god da je opet je upola manji od sledece ekipe sa najmanjim finansijama a to je Zalgiris.
Tako da polakote samo i uzivajmo u sezoni uz zaista najpristupacnije moguce cijene sezonskih![]()
Ako im nije pametnije da odustanu od ove lige Fibine, samo ce se izmorit a konkurencija zestoka Bamberg, Tenerife...
http://basketballsphere.com/mornar-z...o-grupe-smrti/
Zvezda neće imati preko 10 pobjeda u EL a kamoli da bude u top8 ili da se bori za f4. iduće godine EL 34 kola, većina timova će imati ozbiljne ekipe (Barselona npr već dovela Higinsa, Davisa, Mirotić je na putu a biće ih još) očekujem od Fenera vrhunska pojačanja, Reala, CSKAa itd. Zvezda za Aba ligu ima strašan tim (treba se vidjeti još Partizan), s tim što i oni znaju da ako iko može da igra prljavo kao Zvezda to je Partizan
Sent from my iPhone using Tapatalk
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
Mornar se moze svaka odigrat 170+ .
Ofanzivno su jaki ali ko ce tu igrati odbranu pitanje je.
Просјек тима 36 година.
Распашће се до фебруара.
Oh my god. Emos are such wannabe conformist
Vicevi se nastavljaju.> nisam znao da Dzenkins 30god i Kuzmic 29god ispada tako veliki prosjek..
![]()
100% istina
Last edited by Podgoricanin; 04-07-19 at 20:15.
Čekamo još Teaauuu kakav tim napravi čovke...finale CZV-Mornar
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Kako smo mi(Vi) "retardirani" svi odje na forumu...
99% ljudi odje prica i pravda se oko nekakvih budzeta, ko za koliko igra... Kako cigani prosle godine, tako "ostali" ove godine....
Alo, da bog da prvih 4 ekipe ABE imali svi budzet po 20miliki, i nek Vas boli ***** odakle te pare...
Ali bukvalno ovako... Odje 90% ljudi nije sposobno zaradit niti vrijedi da ih neko plati preko 300-400eur mjesecno, a svi su strucnjaci okle za budzet, okle pare, i treba se opravdat...
Ajde malo uzivajte u kosarci i ne prdite...
Osvajac EL dobija 1milku, Barca dovodi Mirotica za 70m, pregovara sa Pau Gasalom i ***** materine...
Opustite se i uzivajte, da bog da cvetale i "pare sa kosova" i "banane" i sve ostale organizacije, da mi stojimo po strani svega toga i uzivamo u sto boljoj kosarci...
Zivjeli prijatelji moji dragi, malo me vrucina ubila pa odlucih da napisem nesto...
F.C.F.
Uf, koja bol izbija iz ovog potonjeg posta :-D
'šta to zida sinko, koga sestra brani,
koliko je love pokupio brat'
Bol jer se sprda veličanju gazde kluba? Ok, onda i mene boli![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks