I dalje mislim da su oni novi autobusi po pola autobusa. Bukvalno gledao kako po 10-15 ljudi ulazi u već pun autobus. I to je bilo prije početka školske godine.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj red vožnje na KlikPodgorica.apk-mačju o rep.Dva polaska na linijama L26 i L54B od Aut.stanice(početna stanica) do KBC-a...nije ih bilo po redu vožnje u 15.30.Rasulo.
Ako ima ko kakve ažurirane polaske sa Aut.Stanice prema Preko Morače nek reče đe se mogu viđeti
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ocu klincu da uzmem mjesecnu kartu za avtobus, uzeh potvrdu iz skole i uvjerenje o prebivalistu. Treba li jos nesto i dje da idem sa tim?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U obzir uzeti i da mi je žena morala biti u 16h na poslu,tako da ode ona pješke..a sjutra će kolima ka i do sad...pa kad to 'nalegne'(budu imali live tracking) probaćemo opet
PS isto je stanje i za đecu koja moraju biti u školi u tačno vrijeme.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-09-23 at 16:28.
Potvrda iz škole, uvjerenje o prebivalištu, fotokopija izvoda iz knjige rođenih (ili pasoša) uz original na uvid. Zahtjev ispuniš na licu mjesta.
Dijete treba da ide sa tobom jer ga u isto vrijeme i slikaju.
Kartu izdaju odmah na licu mjesta.
Sve to završavaš u opštinskoj zgradi na trgu Nezavisnosti, odmah kod fontane (uz stepenice).
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
https://instagram.com/morrisonpub_?i...VlMjlkMTBhMg==
Je li neko bio ovdje? Ja uopšte ne mogu da provalim gdje je tačno? Vidim interesantna gostovanja. Otišao bih sjutra sa slušam Perper.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo je dje je bio cepelin
Pa i ja tako ukapirah, a nisam znao da je nešto drugo tamo otvoreno.
Iste gazde i sve, ali oce malo da promijene posao i pretpostavljam, klijentelu![]()
A neka ce. Ono je pakao bio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja zato nisam ni primijetio. Jer mi je ono precrtano i nisam ni pomišljao da odem tamo.
Mada sam zaglavio neđe dva, tri puta
Zaglavio sam i ja 4-5 puta, slažem se za "pakao" konstataciju.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
E i to je istina. Otvori li se nešto lijepo i postane popularno, eto ga posle godinu dana najveća ološ tamo.
ne znam ima li par lokala koje nisu uništili momci kuvanija glava i nezgodnih pogleda koji su nervozni
Last edited by outline; 01-12-23 at 21:13.
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ima li ko slike stare Posgorice? I sto boljoj rezoluciji.Bih da ih izradim. Hvala
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
meni je jednom poslao momak koji stoji iza profila podgoricke_legende na instagramu. Probaj. Bio je baš fin i izašao u susret, hrjela sam neko iznendjenje za muža![]()
Uspomene stare Podgorice, mora ovdje biti
https://facebook.com/groups/68888624280/
Ne mislim sa društvenih mreža nego tu nađeš sliku koja ti se dopada a onda se obratiš tome ko je postavio za orginal
Zbilja kad spomenu da li Pobjeda ima neku arhivu kao RTCG
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks