Pravo da vam kažem ja imam puno drugova...sticajem okolnosti smo prinuđeni vrlo često da pijemo kafu neđe po svijetu bijelome i provodimo vrijeme zajedno i zbilja, to su mi drugovi i kolege i stvarno nikad nijesam imala nerazumijevanje od mog supruga za takvu situaciju...e sad ide ono glavno...ipak, nikad nijesmo napravili dogovor da pijemo kafu i sami pošli uveče u provod od 10 do 3...ali se zna desiti da radimo uveče do kasno i svratimo na kafu negdje....takođe se zna desiti takva situacija i preko dana, ali pijemo kafu i kud koji mili moji....nemam problem da moj muz popije sa koleginicom kafu kao što je i ja pijem sa kolegom (sticajem okolnosti muz mi je i kolega istovremeno, pa imamo iste kolege i imamo isti odnos prema prijateljima kolegama, tako da su poljupci kad se sretnemo i zagrljaji, prosto prisan odnos, potpuno uobičajeni)
Imam komšinku mladu koja se od prvog razreda osnovne druži sa jednim momkom, i u srednju su bili zajedno i baš su dobri drugovi, na slavu se posjećuju, izlaze zajedno barem jednom mjesečno ako su u PG....ona se udala u međuvemenu i skoro se desilo da je pošla uveče u grad (provod) sa njim, bez muža naravno, muz ima svoje društvo sa kojim izađe kad mu se izlazi, a to nije prečesto, kao ni ona, ali eto, meni je to malo bilo čudno kad sam čula da su njih dvoje izašli...izlazili su deset godina nakon srednje u toku studija, oboje su neđe van studirali pa kad se sretnu na ferije to se podrazumijevalo...kad se ona udala to mi je malo bilo čudno...priznajem...ali oni tako funkcionišu i ok...ne znam, ja bih se neprijatno osjećala da se baš dogovorim da izađem SAMA sa drugom, kolegom, pogotovo ako pričamo o nekim novim poznanstvima...grupni izlazak mi je ok kao i slulajni susret i kafica...pričam o zaista PRAVIm drugarkim relacijama..ona varijante dje ste o fol drugovi a neko tu pati za nekim je s****
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks