neki dobar iptv ovih mjesec dana?
neki dobar iptv ovih mjesec dana?
Imas ih na AliExpress kolko volis. Slika je dobra, svakako bolja od rtcg-a, ali se ipak ne moze poredit sa satelitskom antenom.
Vecina (da ne kazem svi) idu na Android box a ne direktno na smart TV, i minimum je 3 mjeseca.
uzeh beki iptv 7e pa sto bude...ima 10programa koji prenose pa valjda se nesto nadje
Pretvraj se da si castio nekoga picom.
Taj iptv ti nece radit dobro... jer 7€
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/
http://livetv.sx/enx/
Uvijek ima top acestreamova koji nikad ne zakoce.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
@Jakuza
Ja sam se bas mucio sa tim. Kao da po defaultu od 60 min pocinje da steka, finale LS da ne pominjem kolko sam se cimao.
A dobra je masina hp elitebook i5 procesor
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja nemam problema, doduse do konfiguracije ti nije iako je moj desktop jedno tri puta jaci od tog lap topa, ali bas cudno da ti nije radilo kako treba, em ima brdo linkova em Rusi posebno ne stucaju. Meni je i sopcast odlicno radio iako ga nisam upalio godinu dana sigurno.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Reddit je vise nego dobar. Probao sam ga na roku 3 screen mirror radi odlicno.
Fora je sto preferisem sat tv uz dobar cs zbog protoka brzine framerate.
Full hd ugodjaj a vi se cimajta sa raznim seljoberima.
Uvjek kad je neko veliko takmicenje, par osoba se zali na kvalitet slike na rtcg.
Zasto ne kupe satelitsku pa uzivaju u vrhunskom kvalitetu.
Bas me zanima ima li interesovanja - ako vas ima 30-40 (to nebi bilo besplatno), sredim vam da imate preko VLC-a player-a na racunaru, najbolji moguci dozivljaj u pracenju svetskog prvenstva u HD
kvaliteti onakva kakva i treba da bude.
Ovo ace streamovi i slicne ponude koje mozete naci po internetu - glupost. Ovo je vrhunski kvalitet - nema kasnjenja kanala, tako da mozete siguro gol vidjeti prije nego na rtcg, kvalitet slike isti kao na satelitu, izbor vise audio
opcija ako kanal podrzava to itd.
Vjerovatno bi imali hrt 2 HD, 2-3 mediaset italijanska kanala u HD, 1 portugalski u HD, a kako pored fudbala bude i tenisa i moto sporta, kanal za tenis u HD, 2 kanala za formulu 1 i moto gp u HD, pa ako hocete i engleski da ucite
vrhunski english club u HD
Saljite na PM ko je zainteresovan, ali cisto samnjum da ce biti vise od 5 osoba.
Могао си да ставиш и цијену па да видимо дал да ти се јављамо.![]()
Probao sam skoro svaku IPTV ponudu što se nudila na forumima, to nije ni blizu HD-a, da ne pominjem da je bilo i povremenog sjeckanja...
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Puno zavisi preko čega se gleda IPTV,koji je android box npr.onda koja se aplikacija koristi(perfect player po meni najbolji)stabilnost neta i ping da nema većih oscilacija itd.Slika je mnogo bolja nego kod svih kablovskih operatera kod nas,a koristio sam ih sve.
Poslano sa mog LEX722 koristeći Tapatalk
Preko računara sam svaki probao, VLC player. Ukoliko nesta ima kombinaciju za neki novi servis - count me in, samo da vidimo cijene prvo.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Moze makar za ovo svjetsko pet kanala u hd da napravi.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
I ja bi htjeo rado pa me računajte ako ste za
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ја бих сигурно само не знам како би то радило на мом нету.
Satelitska antena uz 2 dobra ccam servera smanjuje mogucnost prekida na 1%![]()
Sto se tice Spanaca bice nestn na Be Mad kanal ali nemam pojma jel uzivo ili snimak utakmica
Telecinco prenosi u Spaniji. Ne treba nikakav ccam server za satelitsku. Fta na astri njemci u hd top slika...
Pozdrav.
8 eura/1 mjesec - i to pokrecem samo ako se javi 30 sigurnih osoba. (nema sanse sa manjim brojem ljudi troskove da pokrijem)
Kako od ponoci startuje preko satelita hrt 2 HD sa bitrateom oko 10mbps - ima li bi to, kao i kanale koje sam naveo u prethodnoj poruci.
Na vama je da odlucite, zelite li kvalitet da imate.
Ja sam za!
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A ne mozemo mi naci njemu 30 ljudi. Evo 2.
3.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Trust me, I know what I’m doing.
Ево 4 вала па да ћу бачити те паре.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks