Results 1 to 21 of 21

Thread: Pitajte

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bunker
    Posts
    20,738
    Rep Power
    138103

    Default Pitajte

    Smatram da smo dovoljno stasali da se otvori jedna ozbiljna tema gdje bi mogli vršiti razna pitanja vezana za internet i razne servise koji se obavljaju na istom.


    1. Imam upit vezan za domain registrant company.

    Iz X razloga mi se više ne dopada GoDaddy i razmatram da se prebacim na Namecheap.

    "Začkoljica"? Imam 50ak domena na GoDaddy u ovom trenutku.

    Da li je neko imao iskustava s migracijama ovakvog tipa?
    rm -rf /

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Ja sam imao iskustva sa prebacanjem sa nekog drugog na Godady. Generalno nije bila komplikacija, samo na odredjene nacine potvrdis da si ti vlasnik domena. Ovo sam radio par puta i nisam imao problema, samo prati sta ti pise u wizardu.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Koju koristite app na android za t-com mail naloge?
    this is pointless

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Sto ga ne bi nakacio na gmail nalog?
    (Ne mislim forward)

    P.s.
    Mada ne znam koristis li gmail, vjerovatnoca je velika

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Quote Originally Posted by GaD View Post
    Sto ga ne bi nakacio na gmail nalog?
    (Ne mislim forward)

    P.s.
    Mada ne znam koristis li gmail, vjerovatnoca je velika
    Mogu da napravim forward na gmail ali kako onda da odgovorim sa t-com naloga?
    this is pointless

  6. #6
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Send me location
    Posts
    5,249
    Rep Power
    852676

    Default

    Quote Originally Posted by primarius View Post
    Koju koristite app na android za t-com mail naloge?
    myMail


  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Ok hvala
    ,.....
    this is pointless

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Quote Originally Posted by primarius View Post
    Mogu da napravim forward na gmail ali kako onda da odgovorim sa t-com naloga?
    Gmail ima opciju da radi kao email klijent, znaci ne forward.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Evo ti


  10. #10
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Quote Originally Posted by GaD View Post
    Evo ti

    Ok hvala
    Meni nesto nece tcom nalog da prihvati
    this is pointless

  11. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Nesto ne radis kako treba, meni je podesen.

  12. #12
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Quote Originally Posted by GaD View Post
    Nesto ne radis kako treba, meni je podesen.
    Na koji android?
    this is pointless

  13. #13
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    To mi je radilo na sve androide do sada. Trenutni je 7.0

  14. #14
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Hvala, evo napravih nekako
    this is pointless

  15. #15
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nojeva ostrva
    Posts
    2,518
    Rep Power
    8587

    Default

    Ocigledno posto je pop3 najkraci interval sinhronizacije je 15 min je li
    this is pointless

  16. #16
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,879
    Rep Power
    51390

    Default

    Imam problem sto mi cesto desava ova greska kada PS3 ocu da igram online (80710016 error). Dolazi do Bana Ip,ne dozvoljava da se konektuje na server. Ranije sam tokom noci ostavo ugasen modem i ruter i dolazi promjene IP(duze od 6h),i tako sam najbolje rijesavao problem. Zadnje dvije noci,nije doslo do promjene IP. Pozivom podrske (telemach),izgubim zivce da im objasnim zasto treba da mi promjena IP,dok ne dobijem odgovor,uzmite fix.IP koja kosta 12e.
    Dal postoji mogucnost neka da se restartuje IP adresa,a da se ne zove korisinicki servis?

  17. #17
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Podgorica
    Posts
    105
    Rep Power
    101

    Default

    Da li si probao nesto sa vpn-om ?

  18. #18
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,333
    Rep Power
    154370

    Default

    Mislim da treba prvo da se pita zasto ga banuju?
    Ako ga banuju i nekog legalnog razloga onda ne treba da cima operatora, vec da trazi resenje kao sto je naveo Kish.

  19. #19
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,879
    Rep Power
    51390

    Default

    Koliko sam ja shvatio dolazi do bana radi sigurnosti sony-a,koji se desava samo kod nas nego kod svih u svijetu. E sada kada si adsl,korisnik,samo ostavis ruter min dva islkjucen,promjeni IP i dalje igras. Dok koblavskog interneta,je drugacije za cijelu zgradu. E sada rijesavam sto gasim modem na duzi period pa se onda sama promjeni IP..

    Quote Originally Posted by Kish View Post
    Da li si probao nesto sa vpn-om ?
    kako mislis vpn? da bude lazna IP,mislis to?

  20. #20
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    798
    Rep Power
    21577

    Default

    Problem je sto kod Telemacha, vise korinika koristi istu public IP adresu, i onda kada neko od tih korisnika divlja, banuju mu IP adresu, i sj*** sve ostale sa tom adresom...

  21. #21
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,879
    Rep Power
    51390

    Default

    Quote Originally Posted by djiha View Post
    Problem je sto kod Telemacha, vise korinika koristi istu public IP adresu, i onda kada neko od tih korisnika divlja, banuju mu IP adresu, i sj*** sve ostale sa tom adresom...
    E upravo to....

    Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOFTWARE] Pitajte...
    By clapton in forum Software, IT generalno
    Replies: 3879
    Last Post: 18-10-19, 11:15
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3673
    Last Post: 15-10-19, 14:20
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal Soccer Nogomet Calcio...
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •