ja kupih ovu kao tvoju guarana, 130usd.
ko ce mi instalirati to u pezo 308 u pg?
Unutrašnja je sa IC, zadnja ista kao prednja poyyyy
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
ja kupih ovu kao tvoju guarana, 130usd.
ko ce mi instalirati to u pezo 308 u pg?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dajte neku provjerenu da se moze uzet u CG a da nije 150-200e
Ko ugrađuje kamere u PG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Da dignem malo ovu temu...
Evo je ova moja Xiaomi dash kamerica pri izdisaju... a na vr' svega je ovog ljeta sunce uspjelo da 'istopi' gornji dio okvira, taman dje se kaci na 'cup-holder' tako da sad vise nije ni stabilna nego zna da ispadne iz lezista u sred voznje...
Sa njom sam bio zadovoljan i ne iskljucujem da narucim istu koja je nekih 30e na Ali-ju dok je neka Ultra 40e iako ne vidim neku znacajnu razliku izmedju te dvije (cak je i ugrao manji, tj. 140 stepeni u odnosu na 165 na ovoj 'obicnoj')
Sto se kod nas moze uzet' da je u tom rangu sto se tice kvaliteta ali i cijene... Svakako ce kod nas bit' skuplje ali ne planiram da dajem po 150-200e na kamericu nego prije 50-60e. Eventualno 70-80e ako se bas isplati.
U protivnom na Ali-ju mogu zavrsit' to za 30-40e.
Last edited by Fidel Castro; 06-10-24 at 00:23.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja razmisljam da uzmem ili Dahua M3 ili Kawa D5...kostaju oko 30tak eura
Sasvim zadovoljavajuci video imaju
Kod nas ili kod kineza? Zvuci previse povoljno
Kod nas jedino vidim ovu Remax u Tehnoplus-u za 60-ak eura ali mi ne uliva neko povjerenje.
https://tehnoplus.me/artikli/auto-ka...-cx-05-hd-lcd/
Multicom izgleda ima samo Garmin gdje je najgora preko 150e a najskuplja 300e. To me ne interesuje.
Ponuda po ostalim prodavnicama losa do nikakva.
Do Not Disturb.
aliexpres...
Evo imam obije u korpi pa cu ovih dana vidjeti ocu li se i za koju od te dvije odlucit'...
Mislim da nema neke znacajne razlike ni medju njima a ni sa ovom mojim Xiaomi YI kamericom... sve su to relativno starije tehnologije koje nisu sjajne ali za tih cca. 30e zavrse posao.
I jedna i druga su iz 'official store' prodavnica, ne nekih sumnjivih 'Shop111101201' alternativa.
Mislim da obije salju pouzdanim postama i da bi u mojim rukama bilo za nekih 10-ak dana od dana porudzbine.
Do Not Disturb.
Ja porucih Kawu D5, sinoc bio super deals za 20e, pa javljam kad stigne valja li cemu
Ja sam isto u potrazi ovih dana, ali meni je uslov da ima 4G odnosno sim slot.
Takođe bi valjalo (ali nije presudno) da ima i neku svoju bateriju...
Želim da mi snima kada je vozilo parkirano i da šalje to u preko 4G u Cloud ili na mail.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Što će ti baterija u kameri, kad ti je cijelo auto jedna velika baterija?
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Those about to rock, we salute you!
Ja sam sa prethodnim kamericama uspio da ispraznim akumulator cak dva puta.
Od tad bukvalno cijelo napajanje iskljucujem prije nego izadjem iz auto, za svaki slucaj
Tako da uopste ne razmisljam o snimanju 24/7, iz vise razloga.
Snimanje u voznji dje ne razmisljam o kamerici (sama snima, presnimava staro i sl. sto je odlika svake kamerice unazad 10 godina) mi je sasvim dovoljno.
Do Not Disturb.
Uzeh neku Xiaomi.
Ne valja, ne troši bateriju od auta
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
Zamisli da ti trosi bateriju sad zimi...
Uplatio sam šlepu.
Valjda će me zakrpiti 100km gratis
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
Ja dobio neki kupon, a taman krenuo da naručim neku robu za trening u vrijednosti 40e, ispade me ova kamerica gratis, inače je 21e.
Testiram je danas, nisu loši snimci uopšte, ima onu drugu da snima kabinu. Ova https://www.temu.com/me-en/dash-came...306_o8qpkikazn
Nisu baš prečisti snimci, teško se mogu vidjeti tablice, ali ono, za kroz grad i za 20e, skroz je ok...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks