Sve ima svoje prednosti i mane, sad lično restoran salaš je udaljen od grada ali im je usluga na nivou, sad nisam nikad bio tamo na svadbu ali hranu što naručuju gosti u drugom dijelu (koji sam jednom prilikom bio ja) izvrsna je hrana bila
Utisci, predlozi za svadbu - restoran Salas? :offended:
Sve ima svoje prednosti i mane, sad lično restoran salaš je udaljen od grada ali im je usluga na nivou, sad nisam nikad bio tamo na svadbu ali hranu što naručuju gosti u drugom dijelu (koji sam jednom prilikom bio ja) izvrsna je hrana bila
Kum i Kuma, vas dvoje i to je to. Đe god da se vi dogovorite biće dobro.
Ali, ako želiš tetku, babu, ujaka, kuma, sestru, komšiju, onda moraš paziti ko će đe sjesti, da ne spojiš stolove onima koji ne pričaju, moraš paziti da je supa dobra tetki, da je muzika po ukusu ujaku, da je meso dobro pečeno za đeda, da ti majka ima dobar pogled na astal, da torta odgovara nevjesti... onda moraš da impresioniraš druge komšije koje nećeš zvati slikama za instagram i fb uz obavezno plaćanje "dobrog" fotografa... U ovoj varijanti imanje Knjaz..
Bio sam na fantasticnu svadbu prije neki dan i pita otac od mladozenje kako ste zadovoljni, ja reko sve odlicno
Kad on onako veli, nije lose ali krompir nije slan bio
e ocekuj to od najblizih a od gostiju ihaaaa![]()
Crnogorska posla :fat:
Ja sam bio na jednu svadbu prije u Salaš i ne sviđa mi se ni hrana ni ambijent.
Svi su stolovi tako podešeni da ništa viđet ne moš a i podijum za igru je mali.
Hrana je tužna, restoranska.
Jedino đe mi je dobra hrana bila je u Odžakliju u Gornju Goricu ali je tu prostor za 200-250 ljudi.
U Balkan nije loše ali je bogu iza leđa a najbolji prostor ima Knjaz a hrana je očajna.
Knjaz je savršeno mjesto za svadbe, ima prostora koliko volite, ima parking ima sve, hrana nije loša, ali sam čuo da im je usluga katastrofa.
Restoran Internacional nije loš što se usluge tiče i hrane, mada sve zavisi koliko zvanica i tako to, njih malo trenutno jebe što se raddi nešto tamo, pa nemaju mjesto za parking, ali koliko sam načuo, oni su iznajmili prostor na koji može da se parkiraju gosti sad ne znam da li je to tačno.
Ja sam svadbu pravio u Knjaz, za klasu je iznad bilo kojeg prostora u PG, a cijene nisu nešto bile jače u odnosu na druge, barem ne značajno. Što se tiče usluge, nije da nisu učinjeni samo su dosta su smotani i neorganizovani (barem tada bila) mada na kraju ipak sve lijepo ispade tako da preporuka za Knjaz
Sent from my P10+ using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Kakva crna preporuka za knjaz..Prelijepo ali hrana ocaj.
Salas ok.
U odzakliju najvise dobijes za ulozeno
Ramada losa.
Hilton ne znam..
Celebic u donju goricu dobar.
I to je to..Nekad sam u internacional isao na svadbe ali to bjese davno tako da sam zab utiske..
Knjaz je zalosno sto nije sve na veci nivo...
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Što se Imanja tiče to zavisi od dogovora: što se nosi, kad se nosi, čega mora uvjek da ima...
E sad, bio sam tu na dvije svadbe i za mene je bilo prihvatljivo. Ko voli fensi može se pronaći u tome, ko voli tradicionalno opet se može pronaći i to sve zajedno u jednu salu.
Opet je to sve od osobe do osobe, ko šta zeli, očekuje...
Ima ljudi koji ako nema boce kiśele, bijelog vina, crnog i rakije na sto tokom cijele svadbe ne racunaju da je svadba...
A ima i onih koji cijelo jutro cekaju da vide oce li mlada zavrljačit što preko kuće..
A meni lično najodvratnije kad počnu da se mažu tortom po faci..
Sve ste u pravu, ali ste me jos vise zbunili :offended: sto znaci da nidje nije ideale, uvijek ce neko imati negativnu sliku o necemu.. Mozemo se spremiti na to da nekome supa nije bila slana ili da mu muzika nije dobra..
Sta mislite o Banu Nedovicu ili Marku Popovicu za muziku?
A nemoj molim te, sere mi se od suzane tot. Na svaku svadbu ona princeza
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Salas - usluga, hrana, ambijent.
Knjaz - usluga, ambijent.
Hilton - usluga
Celebic - usluga
Internacional - usluga
Ne zaboravi dobru foto/video ekipu da sastavis, to ti jedino ostaje posle svih torti, dekoracija i cuda![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
U odzakliju je ka da se pod volat ozenis..
Salas je sasvim korektan
A što mislite o dekoracijama?
Ko je najbolji za to, koga izdvajate?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks