Jeste,Beluga je i to u 100% vlasništvu samo mislim da papire vodi preko zeta koji je Englez jer je ođe Rusija pod sankcijama.
Salim se naravno, naravno uzeo nam rus brend. I sad zgrće pare ka' nasa posla. Nema većih prevaranata od nas i rusa. Ko je rusa zeznuo da ga vidim samo. A vala bi proba tu Belugu sve da će mi kitovi orke iskakat iz morače
Jeste,Beluga je i to u 100% vlasništvu samo mislim da papire vodi preko zeta koji je Englez jer je ođe Rusija pod sankcijama.
No pasaran!
A moraju li se ti englezi svudje tisnut, što je ta muka s njima. Beluga je ruski kit, to je jedno divno stvorenje koje se s djecom igra i oni mu nadjenuse ime po alkoholu onome otrovu. Strasno. Ali neka samo pare da se uzimaju. Bolje da su mu dali ime pijani Staljin ili dzanki lenjin. Proda bi im ova 2 imena za jedno 2, 3 miliona i zva' bi te da idemo da jasemo kamile i pijemo čaj ka' normalni ljudovi
Ne bi vjerovao koliko su Rusi i Englezi zapravo,povezani. Oće para na paru,oće imperija na imperiju.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 00:59.
No pasaran!
Znam ja to jos od vremena kraljevina. Velike sile su povezane uvijek. A da je sreće da je mir pa da se živi normalno. No aj sad. Nego što misliš da napravimo mi brend rakiju pjani Čerčil. I stavimo mu neku sliku otkačenu.
Mi treba da iskoristim brend Crnojevic ka' albanci Skenderbega za konjak. Cudi me da crmnicani nisu nazvali vino Po Ivanu Crnojeviću. Po meni je to naš najjaci brend. Evo ako ikad stanem na noge sa vinogradom mojim napraviće rakiju Ivan Crnojevic. Ali da bude ozbiljna prica
Neka,ne bi da imam problem sa MI6.A i što se mene tiče nek se svi oni skupa nose dođavola.
Inače,danas mi je otac javio da je umrla njegova majka izvinjavam se što pišem na ovoj temi to ali..nisam znala u tom trenutku kako da mu i što rečem koliko je mene to zaboljelo a u mislima sam znala da je njega zaboljelo možda još daleko više mnogo je volio.Pa kad sam na ovoj temi,postaviću Bodlera.
Život je nešto što smo toliko podcijenili sa gomilom bulšita.Zabolje me i za Engleze,i Ruse i Amere i sve skupa i mogu da rečem da nismo svjesni zbog kakvih sve idiota zaboravljamo na nešto što se zove život.
No pasaran!
Ti si neshvacena kao i ja. Ima nas poprilično ja gledam u poslednje vrijeme sto vise zdrave zafrkancije da pravim jer jedino nas humor moze spasit od ovolike količine neznanja. Kakva li je knjiga neznanje od milana kundere zaboga? Nikako da je uzmem da vidim sprda li se on ili je ozbiljan. Ima svasta nesto ovamo no mi se neće nesto nakanit da čitam.
Stigla šljiva, pretakalo se Ova 12-ica je za poklon...
Prica mi djevojka prije neki dan o najjacoj sljivi koju je probala u zivotu kod coeka iz andrijevice, ali veli nema sanse da ce prodat 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
Ova je solidna, copy/paste šljiva koje sam pio a da su dobre iz BP, baš mi je ta šljiva iz BP prepoznatljiva.
Uh sto bih neku dobru domacu kad vidim ove fotke pretakanja, nisam ne pamtim....
Ima li eventualno neko neki kontakt za dobru domacu sljivu?
Nadji neko gazdinstvo pa kupi.
Ruku preporuke iz iskustva potrazih, tebi fala na prijedlogu da izguglam
Nema niko u kolicinama koje bi snabdijele sve a i ukusi su razliciti, uzmes, pa ako ti se ne svidi uzmes nedje drugo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks