067/288-158
Dado
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako nađeš, i ako budeš zadovoljan uslugom i meni bi trebala ta informacija. Ali samo normalni i profesionalni ljudi dolaze u obzir, ne klošari i priučeni ljudi.
KOME ZINE, TAJ POGINE
Pa ćeš posle krečenja da štemaš?
Klasicni podgoricki majstori ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Može li bez ovih 1€/m˛ za zaštitu podova i stvari,pa ako 'useru' ti im daš flajer sa cjenovnikom neke firme za čišćenje i odbiješ od njihove cijene usluge?
Dobro nisu stavili i stavku 'gubici na mreži'
Ono ne morate vi da zaštite, ali svaku kap koju prospete očistite. Kao što su nekad moleri i radili. Bar ugrubo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim.da je ovo korektna cijena , drug radi ko moler i u x... stanova dok oni stvari skupe ,poskidaju sa zidova skupe na gomilu zastite prodje pola dana ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Krečio sam ja već kod tebe,no ne znaš, jer nisam pominjao da sam s foruma.Ako se ni sad ne možeš sjetit,da te podsjetim:
pitala si kolko krečim po m˛,
ja reko oćemo li: ja krečim,ti ispod mene(mislim ispod stuba),ja bačam fore i za svaki izmamljeni osmjeh ti meni 2€?Na kraju odoh bez pare i dinara.Čak si mi tražila da ti platim ona dva piva što popih,a stan okrečen profi
Last edited by joni; 07-11-24 at 19:11.
Hahaahhah neka, povjerovat će ti, pa će reći da sam stipsa, a nisam
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nisi ti stipsa no sam ja loše pogodio posa.
Inače,poslije posla kod tebe,uzeo sam alijas "Bane".Svi me preporučuju i odlične pare zarađujem.Pogađam samo po m˛
niko me ne nasmije ka' ti
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
069483656 Boban
Godinama se krecilo za svu familiju i rodbinu + preko (samo sa strane ujcevine - baba je 1 od 14, a majka mi 1 od 8 - pa vi ividite kolika je to familija) i vjerujte mi kad vam kazem - ni nikad nijesmo krecili ni primac dobro ili brzo kao ovaj covjek i kolega mu, a bili smo bas bas dobri u tome
Tim za krecenje su bili majka, tetka i ja (ako se ko pita )
Brzi i efikasni - bruka
A ko nadje liniju iza njih na stolariju ili prekidace/lajsne ili kap na pod da je ostala slobodno neka bude siguran da je od nekog drugog krecenja tu...
Nevjerica - kakvo ih je zadovoljstvo gledat da rade - krecili su mi kucu 2x ja vam opisat ne mogu
Oba puta su ~110m2 kuce okrecili za pola dana - krenu od "najprljavije" dnevne jer se lozi, zavrse ostalo, vrate se da ponove dnevnu i ako jos stra treba u drugu ruku, zahvale se i idu dalje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks