Neka preporuka za dubinsko ciscenje namjestaja.
Provjeren majstor za masinu za sudje?
Imao problem sa Bosh mašinom. Dušan iz Bosh servisa sve testirao i završio. Mašina van garanciie. Broj 067529990.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ima li ko broj kakvog majstora da radi usluzno montiranje namjestaja?
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa farbanjem keramickih plocica? Ako ima molim vas za preporuku.
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Ovdje sam gledao, ali nemam iskustva sa istim.
Meni je trebalo za spolja ali su rekli da je preporuka samo za unutra.
Takodje treba razmislit kako se to ponasa za pod, da li bi brzo stradala boja tj ogulila.
Edit:
Imaju dvije vrste farbe, zidne i podne. Ovdje je fino objasnjenjo
https://www.gradnja.rs/farbanje-plocica-postupak-cena/
Last edited by GaD; 25-09-23 at 22:44.
Ne napisah dje sam gledao, Kameleon na Zabjelo.
Koliko otprilike litara ove tečnosti je dovoljno za 30m2 pločica?
https://cerovo.com/proizvod/draco-ga...-prozirna-1kg/
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
30 litara ti treba, jedna ova limenka od 1kg ti ide na 1m kvadratni.
Pakao, još da gatam oće li mi riješit problem...
U krv su sve hidroizolacije ovog tipa.
Fino ti velimo, odradi to nanovo. Slicna cijena,slicno vrijeme izrade. I ovaj premaz treba par dana dok definitivno otvrdne itd.
Mene su ucili da spoj zida i krova(par mm lufta) premazem onom masom za ispunjavanje pukotina a ne limar da to odradi. 15e kantica i nije odradila posao. Cekah ovo ljeto i nema limara koji je slobodan da se tim bavi. A prosle godine sam.mogao lagano to zavrsit a ne improvizacije
Baš me zanima kako si došao do 5-10kv, kad sami proizvođač kaže da ide jedan kg na 1 metar kvadratni?
![]()
Po ovom sa kantice bi se reklo da jos ponesto ide, podloga neka i zavrsni premaz.
Ne ide, provjerih to, ima na sajtu uputstvo kompletno ali svakako ispada premnogo, odustajem definitivno od ovoga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sigurno ste spominjali, ali 4000 stranica da ne trazim sad. Znate li nekog da dobro radi bravariju? Bih da zatvaram balkon.
I jos jedno pitanje, iako je sigurno potvrdan odgovor. Smatra li se narusavanje spoljnjeg izgleda zgrade, ukoliko se zatvori balkon, ali se ne skida ograda? Nego iza nje stavim bravariju i zatvorim balkon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni su radili prosle godine - komroll.me (Instagram)
Odradjeno sve vrhunski. Ponekad se znaju malo cekati zbog guzve, ali i cijena i kvalitet su dobri.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
uradi to iznova i onda si 100% siguran
a ispod uradi SIKA izolaciju i eto 20 godina mira (nako beton popusti :P)
plocice vidi trazi kod Dusaja (keramika Dulas, trazi na FB) - kad se zalomi imaju brutalnih plocica za terase + su fino jeftiniji od nasih prodavaca druge klase
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks