Odlicna tema. Jer 98% majstora je nesposobno.
U zadnje vrijeme vazda neka kutara s majstorima, ili ih nema, ili je teško doći do njih, ili budu neke fukare, stručnost upitna, itd...
Uglavnom, ovaj topic neka služi kao imenik sa majstorima iz svih branši ali strogo po preporuci, znači da ste vi ili neko iz uže vam familije imali pozitivnog iskustva.
Takođe ako vam treba neki majstor možete ovdje pitati, da se upišem:
Majstor za bravariju: Ako treba da se utegne, sredi i popravi bravarija, čovjek je pedantan, vrlo korektan i završiće posa' vrlo povoljno 069/126-544
Majstor za klizne kapije/motore: Vrlo korektan majstor, završio mi je sve bez problema (utegao kapije, isprogramirao daljinske, popravio električne brave) 069/559-945
Dajte neku preporuku za čoeka koji bi došao da prekontroliše centralno grijanje (na struju) dospe vode, vidi pritisak u pumpama, ozrači radijatore, dakle pripremi sistem za zimu. Ono što je bitno je da mi treba za sjutra eeeeventualno preksjutra, Termoinžinjering otpada jer su prezauzeti a vjerujem i većina tih većih firmi.
Last edited by BiTrAtE; 09-11-17 at 21:33.
Odlicna tema. Jer 98% majstora je nesposobno.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Kolega Dutch sto se mog iskustva tice za rasklapanje i opet sklapanje namjestaja profesionalac.Tacan,cist..Ma sve.
Vrlo lijepo i pozitivno iskustvo.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Da nema ko da preporuči nekog malteraša/zidara, trebaće mi posle ugradnje nove bravarije (da se popune te rupe, izgletuje to lijepo...), takođe mi treba da sredi zid na postojećoj terasi koji je na par mjesta propao pa bih "presvukao" skroz terasu.
Pogodismo posa', isključivo na tvoju preporuku pa ćemo eo viđet, $utra počinje
Sent from my P10+ using Tapatalk
Haha, @solid brate, niti poznajem @Olosha, niti imam namjeru da ga branim, ali recimo moje iskustvo sa majstorima je otprilike bas ovakvo kakvo je on napisao. A i ovi sto znaju posa' nece ga odradit kako treba ako ne 'visish' nad njima citavo vrijeme.
Treba mi neko za rad sa drvetom (krajnja solucija bi bila medijapan), konkretno da se odradi dio ispod stepenica u stanu. Stepenice su od hrastovog drveta, ja bi bočne strane doradila od bijelog medijapana, ali jača polovina bi da sve bude drvo a majstore za drvo je teže naći, pa je svaka preporuka dobrodošla. Dutch, mi je ranije dao neke preporuke, nego smo bili odložili to.
Nešto ovog tipa bih:
jesi iz pg?
f6
Nemoj medijapan, lako se otuče a skupo ispada. Ili drvo ili univer, ovo drugo ti je jeftinija solucija. Imaš mail pa se javi, možda nešto dogovorimo ovaj put.
A ja trollujem ovog olosha posto vidim da je nesto nervozan, a sto se tice majstora moguce ds su vecinom losi, ne razumijem se, i nisam majstor.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Tako Mi onih koji čupaju grubo, i onih koji vade blago...
Ako nekome treba majstor za zidne dekoracije, špatulat i slično:
+38269508483
Radio mi je dva stana do sad. Takvu pedantnost i posvećenost nisam još vidio. Uz to baš korektan lik, kaže sto može, kako može, koliko košta i metar mu se nikad "ne produži" kao ostalima. Sve 1/1.
Na svoj posao daje 10 godina garancije!
Poslato s Jadrana
Kako si me gađa sad, baš mi je treba taj majstor
Uz to ima li ko da preporuči nekog gipsara, po mogućnosti da odgovara Tomovom opisu majstora za zidne dekoracije?
Treba mi još keramičar i parketar, a preporučujem toplo električara 069/049-975. Majstor starog kova, zna svoj posa' u prste, jako korektan. Takođe bih preporučio i momka za prevoz svega i svačega (selidbe, čišćenje, nošenje i odvoz šuta) 069/747-675, ima veliki kombi, jako korektan i vrijedan momak!
Last edited by BiTrAtE; 08-12-17 at 07:39.
Zovi ga ako se vratio iz It, kod mene je završio posao i otišao u centralu firme vjv na neki siminar.
Ima u Bar salon, dje možeš vidjeti kako uzivo izgledaju radovi, materijali i sl. i na osnovu toga napraviti neku orijentaciju sto i kako.
Poslato s Jadrana
Gipsar, anyone?
Edit: Našao
Sent from my P10+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 08-12-17 at 19:36.
Preporucite mi firmu za prodaju i ugradnju alu i pvc stolarije i predlog dje da se uzmu blind vrata da su korektna, a da nisu preko 500e
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni je PVC bravariju radio Mikromont iz Bijelog Polja, korektni momci, TermoTech su profili, zadovoljan sam kako je sve to ispalo. Sa solarnim duplim staklima dali su mi ponudu 20-30% bolju no ostali.
Što se tiče blind vrata i meni trebaju i to hitno u ove 2 dana, za sad imam preporuku za blind vrata firme Montstar iz NK, po 300 eura su vrata plus 50-60e ugradnja. Dupla brava, kodirani ključevi, 100kg+ težina, lijepo i izgledaju, ima li ko iskustva sa njima?
a imaš li nekoga za otkup namještaja? Imam garnituru oću da je mijenjam iako je stara svega 5 godina, ali je ona koža vještačka pola a pola neki bijesni materijal italijanski i to što je od kože je počelo da se guli pa me nervira iako je potpuno zdrava i dobra....neću da je presvlačim kod tapetara jer me baš nervira od ovoga ljuptenja pa ako imate nekoga, javite)
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Alu/pvc 069461655(Naim)
DemirAL iz Bara, meni radili i pvc i alu.
Odradili su mi jedan veliki alu. šiber prozor(3+ m) bez termo prekida i odusevljen sam posle onih vjetrova prosle zime, to nidje nije puštalo na one spojeve i preklapanja, zvučna izolacija perfektna, kad se zatvori TIŠINA.
Od pvc imaju od jeftinih bugarskih do nemačkih profila pa birajte.
Ja sam sa Salamander-om zadovoljan.
Poslato s Jadrana
Hvala svima na info.i preporukama
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Zna li ko koliko se krecu granitne ploce za kuhinju?
Poslao sam na pm broj momka koji to radi pa nazovi, znam da nije baš jeftino. Ovo ako pitaš za prirodni kamen, one vještačke mućke su neka druga priča, prodaju kao granit a ako staviš vrelu šerpu na njega otopi se kao plastika
Bitrate ovaj majstor za klizne kapije je li ih samo popravlja ili umije i da odradi sve iz 0?
Meni bi trebao jedan za kovane kapije i jedan za parking ispred kuce da se ploce postave i da se to sredi cakum pakum zajedno sa kapiom
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks