Potrebni brojevi limara i varioca. Hvala unaprijed.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još jedan zainteresovan,osim ako nema ko iz iskustva da nam kaže đe da gledamo,a slučaj je sledeći:
Drugov seat toledo 2006,posle velike kiše prije neki dan auto mu upali,radi bukvalno sekund i ugasi se(instrumental tabla ugašena-mrtva).Kad se osušilo sad pali i radi normalno.Patosnice ispred vozača mokre...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja ti mogu opisat moj slucaj na Scenica. Poplivala voda ispred vozaca i suvozaca. POdjem kod majstora, on skide brisace, motore od brisaca, ispod imaju dva odliva za vodu, izvadio je gumene obloge koje su oko tih rupa, na dnu one imaju nekakve gumene cepove, nesto slicno kao onaj cep sto je na posudu za pranje sofersajbne. Prvo je istresao grdilo prljavstine, lisca, iglica, zemlje, otkinuo te cepove i veseli te boze od tada. Nema zadrzavanja vode i prelivanja u kabinu. E sad, ne znam ima li taj toledo tako nesto, ali bi valjalo pogledat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima na Citroene to čudo isto. Kad mi je majstor neđe skidao one plastike oko točkova ja ga pitah čemu to služi, jel odliv, skidaj to odma i ne pitaj.
A đe me nađe.Dva put godišnje ide ispiranje tih kanala.Sad mi treba oko 12min za to(@TAKUMI) i naravno da sam blizu crijeva sa vodom sa dobrim pritiskom.
Mada,auto mi je 90% vremena parkirano ispod platana,to je guba od juna do decembra i za te odlive i za filter kabine.
Traži se neko sa iskustvom na Toleda,mada to je vjerov.slično ili isto konstruisano i na slične Vagene.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobro si ovo napravio,odlicno izgleda
Svaka cast! Svaka majka za zeta da te pozeli.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li kod nas da se kupi premaz za drvo,onaj koji samo ističe prirodnu boju drveta,i ima zastitu od vlage tj vosak.
Ali ne znam kako se to zove,nije firnajz,nije sandolin,to je kao nekakvo ulje? Laneno?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Mozes li mi objasniti šta je to tačno?
I koliko košta?
Last edited by zrnojed2; 23-11-23 at 09:00.
James Tiberius Kirk
Ulje na bazi voska koje u suštini prodire u pore i zatvara ih čime čini drvo vodootpirnim. Ja ne koristim ovo jer je dvokomponentno a meni ta četke koje pravim treba mala količina pa mi nije praktično. Nabavljam iz Srbije Osmo hard wax oil koje je jednokomponentno. Za ovo Rubio sam čitao da je možda ponajbolje na svjetskom tržištu.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Belinka ima strasnih boja. Beltop serija. Bas drvo zna da dodje do izrazaja, manje smrde od klasicnih uljanih itd
Ovo pakovanje na sajtu proizvođača je oko 150 dolara. Kod nas pretpostavljam da je duplo.
Hvala na informacijama.
James Tiberius Kirk
Procitaj opis za ove gore sto napisah,mislim da ces biti zadovoljan.
Ja koristim Osmo, kantixca 0.7 litara je oko 60 eura. Obično sa drugom stolarom iz Srbije podijelim pakovanje jer meni jako malo treba. Na nekih 50 četki sam potrošio malo više od 1dl.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Ima li negdje da mogu da odndsem nozeve da mi ih dobro naostre?
Ja ostrim i ostrim na neku malu spravicu te kupih, a oni sve tuplji
A moze i savjet za slucaj da ocigledno nesto ne radim dobro:
Attachment 178255
Last edited by Kliker17; 27-11-23 at 05:43.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
https://www.pro-edge.me/
Bili su pored kristalaprije, +38268035680
Prodaje i japanske nozeve kuhinjske od 20 do 400 eura ,tocila svasta nesto i jos ostri nozeve , a ostri i alat za KBC hirurge makaze za vene,... sjekire))
E da imas i tocila i aparaturu za ostrenje kod njih da uzmes i da objasninkako
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks