Legenda, dodje coek isprica par recenica i uzme 50 eura.
hahaha niko mu nije kriv sto daje pare unaprijed.
Legenda, dodje coek isprica par recenica i uzme 50 eura.
hahaha niko mu nije kriv sto daje pare unaprijed.
Zavrsise sad montazu klime za sobu, ravno 3 sata, 100e, castih ih i platih 120e. Svaki cent se isplatilo, toliko su detaljni bili i spojili mi crijeva od vec postojece klime u racvu da se ne kupi kondenzancija jer su se opustila bila crijeva pa nije bilo pada. Kome treba broj to je Darko Sovilj +38267632020. Jos jednom - ruke im se zlatile.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ne odradih čišćenje klima u stanu na početku sezone i sad me to sačeka...
Ako ima preporuka za majstora koji će to odraditi kvalitetno i bez pretjerivanja u cijeni - unaprijed zahvaljujem!
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Kolega sa foruma. Sve preporuke.
Ako je Podgorica i okolina u pitanju.
069066155
@chochek
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Za koga se ono rekli da radi zamjenu onih traka na aluminijske roletne? Pukla mi je traka koja je prošle godine zamijenjena. Baš me zanima da li postoji neke kvalitetnije trake ili postoji samo jedan materijal, jedna debljina.
Našao sam broj neđe odranije. Mada se ne sjećam imena, ali broj je 069/187-290
zna li ko dje mogu naci radne ploce za sto ( tipa mermer, ili keramika neka sa tom sarom)?
posto mi je pukla ploca stakleno stola, sama od sebe, stara godinu dana. A u radnju naravno kazu, nemam dokaz da je do ploce (zaboravio sam kameru da stavim iznad stola, da snima), pa garancija ne vazi.
Veliku keramiku skorije da sam gledao imas odje:
https://maps.app.goo.gl/Pjq1CNPC87GPM8zv8
A mermer, kvarc i ostalo trazi po ovim fabrikama sto rezu to
Imas Megran (https://maps.app.goo.gl/NqXBHYuvsgdb9q7b7), imas ove ljude https://maps.app.goo.gl/iHRjT1fFdopusapF9
Dajte broj keramicara sa nije zauzet 2 mjeseca?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li neko da me uputi dje ima usluzno rezanje plocica debljine 2cm?
Đe kupiti kvalitetan grijač za bojler?
Uzeo sam prije pola godine kod Frigo Vujović, eno ga crkao. Sreća pa je ljeto, može se hladnom vodom tuširati.
Ne bih opet kod njih da uzimam, da na svako pola god. otvaram bojler
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Prvo je bio malo oslabio sa grijanjem, pa je dan-dva poslije toga prestao potpuno.
Bacih originalni grijač, bio je ispravan, samo se bilo nalijepilo kamenca.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja sam neki dan čistio bojler od kamenca. Grijač sam potopio u sirće jedno dva sata i većina je spala.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Kolko je to posao? Jednu 2 ure posto se po prvi put radi.
Last edited by joni; 07-08-24 at 09:04.
Uzmi IEG neces pogrijesit.
Ja sam skoro čistio bojler, vjerovat ne možeš što sve ima unutra dok ga ne otvoriš. Za čišćenje treba po ure uru max.
Obavezno kazan oprati. Grijač se lako čisti, a i smanji se vrijeme potrebno da se napuni bojler, a i smanji se potrošnja struje.
Mozda ti se istopila cijev za toplu vodu? Kolegi mijenjao majstor grijac, ocistio mu bojler od kamenca i stavili mesinganu cijev od garnisle bukvalno fi10 60cm jer stara cijev se istopila bukvalno mu je bojler radio sa 20 litara tople vode...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks