A to je vjerovatno mislio na epoksidne smole one. Providna ima, al nije to.bas jeftino i nijesam siguran koliko je zazivjelo to kod nas tj koliko ljudi to radi.
Doo hidrostandard podgorica +38269659250
Pogledaj kod njih
bez dizanja plocica pa onda hidroizolacije (dvokomponentne) neces nista postici... Velika vjerovatnoca je da upravo kroz fugu upija vodu ili na okapnici...
probaj sa ovim aquamax tecnostima sto reklamiraju, al nisam siguran koliko ce to posluziti
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Oni ti mogu preporucit nekoga. Znaju oni dobre majstore
Kad sam se interesovao za poliuretansku hidroizolaciju, za 25-26m2 dobio sam ponudu od 2.240eura
na kraju sam uradio Sikinom hidroizolacijom 2k sa 5 dzakova od po 60e
E jeftinije krov iznad toga napraviti nego mazati i cekati da opet probije...
https://epoksi-smola.rs/page/kalkula...vi-cena-po-m2#
ovo smola bi trebalo da bude izdrzljiva i na sunce ako je
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Imas bezbojni premaz za hidroizolaciju, stavlja se na plocice, e sad koliko traje... meni su ga nudili za neku izolaciju na krov
Imao je da se kupi na zabjelo ul: vojisavljevica 19 , ne znam kako se zove firma
Drug koji i drži to u Vojisavljevića mi i reče za taj premazNišta zvaću ga taman da vidim što i kako, zahvaljujem na konsultacijama.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Nadam se da će ti dat popust jer je užasno skup. Pazi na rok trajanja da ti ga drugarski ne uvali..
Pogledaj i u cerovo premaz draco gard 600, mozes sam ovo uradit
draco je uzasno skup... mislim da je 1l oko 40e 50e a mozes 4 5 m2 pokriti
Uglavnom su tarase ispod 10kvadrata, ako ce 100 eura da mu rijesi problem hidroizolacije onda to nije skupo, samo treba provjerit kvalitet i postojanost tog premaza
Sad procitah 50-60kv , preskupo bi ispala ova opcija, ali mislim da sika ili ceresit imaju svoju providnu izolaciju koja je jeftinija
Znate li koga koga da popravlja motorne sege (makita)? treba za jednu stariju da nadjem rezervoar, pa trazim da je neka ko rashodovanu![]()
Imas onog na Konik, Rudi ja mislim. Vjerovatno i ma gugl mozes naci. Mada, Makita i jos starija... Nijednu nijesam vidio ovako, sem u radnjama.
a prilicno je besmrtna, gazi je prijatelj ko da mu je sluzbenaa zvijer 6-7ks
nego imaju divni dizajn da je rezervoar za gorivo dio kucista i rucke pozadi??
kliznula mu nedje i puklo sa donje bande i aj zdravo sad, pisa gorivo i sega od 1000e neupotrebljiva
nasao bio nekog plasticara, samo veci haos na pravio... ne znam je li do plasticara ili plastike![]()
star je model, ne mogu nidje naci...
nasao sam na par dobrih sajtova - out of stock
na jedan jos ima, ali im moram pisati za postarinu jer ne nude slanje u cg
zato reko da pitam ove domace, mozda neko ima, em ce prije biti tu, em garant i jeftinije
Ima li neko ovu busilicu makita hr 2470 i kako se pokazala
Imam ja jednu,ko zna koliko je presla dok je do mene dosla. Dobih je na poklon,nije joj radilo stemanje, odradio majstor zamjenu djelova za 40e i radi sve kako treba.
Probaj kod plasticara, ima jedan u Kralja Nikole (Petra Mtovica bivsa), cim prodjes prvu zgradu poslije trgovinske, jedno 50tak metara, jedna kapija sa metalnim okvirom i drvetom. On stavlja prvo metalne nitne pa onda vari plastiku. Dosta dobro radi. Valja pitat ako se ne snadjes.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala,u kips je na snizenje pa da je pogledam
068048095 je plasticar u kralja nikole, dobro radi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks