Originally Posted by
Antares
Kako da napravi tuš kabina ?
Misliš ovako nešto ?
Ako hoćeš samo staklo + da ti neko samo ozida 10 cm samo staklo ti je oko 200 eur. I ne znam koliko će ti uzeti neko da ti to ozida i napravi odvod.
Tako nesto bih.. Pretpostavljam da bi sve -uklanjanje, kupovina i postavljanje bilo oko 500-800€ da se to odradi.
Antares (nešto mi se sa multuquote i quote dešava nemam pojma što ovo ispade) uglavnom, prije mjesec dana sam se raspitivala za ove radove...ovako stoje stvari....iz haus majstora ODLIČAN vodoinstalater (već mi je par puta dolazio za neke popravke u kupatilu) mi je rekao da će me oko 250 eura koštati radovi komplet, znači izolacija, novi odvod, nekakva cokla (ma šta to bilo) plus tuš kabina...a tuš kabinu ovakvu kao u gandovom postu sam vidjela u Kips 180 eura...dimenzije 120X80.....samo pto bi meni više odgovaralo 100X80...eto tako
Jedan preduzimač koji je radio neke radove kod komšinice (komplet kuhinju renovirao) mi je poslao spacifikaciju, radovi 100 eura plus tuš kabina...taman sam htjela da ga zovem ali je prilično zeznuo situaciju kod komšinice i izgubio nas troje koji smo htjeli da ga zovemo da nam radi....zato mu i ne ostavljam broj...iako je poprilično dobro počela ta saradnja čak odlično, ali je baš zeznuo stvar na kraju
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks