Uhhh. Ja davno. Džak kreča, zagaai se I ima posebna četka. Ona kao okrugla, široka, Sam melon dlačica. Mekana.I pičiš. Ali zašto ne bi pičio sad sa jupolom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I ja se pitam.Znam da je zdravije,da zid "diše" kad je kreč za razliku od jupola...i na kraju kad je pok.otac mogao to da kreči iako je mogao i jupolom,bi da nastavim tradiciju
.Tamo kad odem i ponesem sve što treba protok/ušteda vremena koje treba da se nešto oposli je zadnja stavka.
Definiši "zagasiti".Vidim ima sad i neki gašeni kreč da se kupi u kantama?!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tim sam se I ja vodio kad sam napravio kuću. Idemo krečom, zid diše,zdravije I te stvari ali sledeći put je bogami išao jupol.
Tad kad sam ja radio nije bilo toga u kanti. Nego bure, onaj kreč iz džaka, voda I onda odstoji tačan broj dana ili ti zagasi se(pitaću koliko tačno dana ako ti bude trebalo).
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kupujes italijanski krec nemoj ovaj nas neki ili iz regiona... sa italijanskim ka sa jupolom izbijeli zid od dvije ruke a ovaj preporuceni ni posle 5 slojeva
Ne radi to sebi, joni. Kreč treba utrljavat, to je dusa, a ne vjerujem da je taj što se danas kupuje zdraviji mnogo od jupola.
Ela onda, nemoj da te ja ometam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks