Kakva sam ja seljačina, ali meni ljepše izgleda kada je RTX Off nego On.
Naravno ne govorim o FPS nego o izgledu scena.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zasebna je priča uglavnom.
Međutim, otvara se poslije nekog momenta u glavnoj priči mogućnost da se skrene u ovu "digresiju".
A mora da se završi prije onog "point of no return" momenta.
Ovaj DLC otključava još jedan mogući kraj glavne priče.
Ono što valja pomenut da paralelno sa ovim izlazi Update 2.0.
Potpuno je restrukturisan sistem perkova i levelovanja, implementirano pucanje iz vozila, unaprijeđen sistem sa policijom.
Ako napraviš dovoljno haosa na kraju dobiješ mini boss fight sa max tac jedinicom.
I još neke sitnice su peglane.
Kotaku
Cyberpunk 2077’s 2.0 Update Feels Like A Different Game
Inače, ranije u aprilu je dodata grafička opcija Raytracing Overdrive (path tracing), pa ko je u međuvremenu nabavio neku budževinu od kompjutera sa RTX4070+ grafičkom, ima još jedan motiv da krene u novi playthrough.
Last edited by ASC; 16-09-23 at 10:53.
Kakva sam ja seljačina, ali meni ljepše izgleda kada je RTX Off nego On.
Naravno ne govorim o FPS nego o izgledu scena.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Moze li me ko uputit' u do dokle se stiglo sa verzijama, update-ima i sl.?
Ja sam igru kupio jos kao 'pre-order' ima bice dvije godine i upalio sam je jednom prosle godine kad sam odradio i neki update.
Sad je igra na verziji 1.31 iako pojma nemam jel' to poslednja ili ima jos 10 update-a u medjuvremenu.
Ako ima, kako da update-ujem posto je sad upalih i nidje me nista nije pitalo niti informisalo u vezi azuriranja...
Da ne listam milion clanaka ili gledam 100 beskorisnih YT klipova.
Hvala.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zadnji update je valjda 1.63. Ubrzo izlazi update 2.0. Savjetovao bih ti da ne pocinjes da igras prije toga, jer novi update mijenja citav sistem levelovanja, skillove itd.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ce da vidimo kad se skine i kad se nakanim da je upalim... za koji dan najvjerovatnije...
![]()
Do Not Disturb.
Ja počeh ispočetka zbog 2.0 patcha, meni je ova igra odlična. Sem drugačijeg sistema levelovanja (sad se protivnici leveluju zajedno sa tobom, nije kao prije đe su u određenom dijelu grada veći leveli), primjećujem i poboljšanu vožnju, dosta bolje sad vožnja izgleda.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Mislio sam da su ove stvari (odavno) ispeglane...
![]()
Do Not Disturb.
Za moj ukus igra ima previše dijaloga. Razvuče mi se misija samo tako zbog priče.
Ako zanemarim to, kao i činjenicu da više volim epsku fantastiku nego cyberworldostalo je dobro.
Verifikuj instalaciju jos jednom. Moze se desiti da nije svaki fajl do kraja downloadovan. Imao sam takvih problema sa GoG instalacijama, zato sam i odustao od trgovine kod njih.
Meni se ovo u Cyberpunk-u desavalo samo kad je igra tek izasla. Nijednom se nije desilo na 1.6 i na novi 2.0. Ali ko zna, mozda ce se desiti.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ovo gore je iz 'cutscene' sto mi je bilo prilicno cudno...
Al' evo je danas pukao, kad sam izasao iz 'Inventory'-ja, nakon dosta promjena outfit-a, oruzja i sl.
![]()
Do Not Disturb.
I meni se to desilo.
Dodushe 1 na skoro 10 sati igre.
Eto je zavrsih, iako sam mogao mnogo prije ali je bilo dosta savjeta da se da zadnja misija ostavi kad se zavrse (skoro) sve 'side missions'.
Sta znam, nije losa ali po meni je ipak 'Witcher 3' za klasu iznad. Mozda je do "stila" ili "feel"-a.
Ta poslednja misija je bas bas smor inace, samo prica i medju-scene gdje prakticno ne mozes ni da interaktujes.
Vidjeh da je onaj DLC jedno 30e ako se ne varam... hvale ga mnogi ali nisam siguran da cu ga uzimat'. Makar ne za sad.
Jel' ga uzimao ko i smatra li da je vrijedno?
Do Not Disturb.
Last edited by ASC; 05-12-23 at 16:31.
Instalirah taj 'Phantom Liberty' DLC i nisam ni znao jesam li ga instalirao i radi li... samo nastavih svoj poslednji 'save' i stize mi poziv gdje pocinje nova misija i onda lagano prelaz na DLC.
Odlicno je to odradjeno, taman sam zavrsio prakticno sve misije, cak i one najmanje i najnebitnije.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks