Ka na Viber a meni to nikako ne odgovara, biće slučajnih poziva dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ka na Viber a meni to nikako ne odgovara, biće slučajnih poziva dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Volte je odlican,aktivirao ga u one mrezi (mora da se pozove korisnicki servis).Nadam se da ce i one kao sto je telekom ukljuciti vowifi mrezu koja je nadogradnja volte (odlicna stvar za mjesta dje je mobilni signal loseg kvaliteta a postoji wifi mreza).
Tnx za info, nakon kontakta korisnickog servisa aktivirano je![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
edit - zaboravih gore da dodam. nit mi se brže uspostavlja poziv no prije niti je zvuk čistiji
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Proradilo i meni posle zvanja korisničkog servisa, Vivo x80 lite
069 biznis paket
Moram stvarno pohvaliti One webchat (a ranije su mi i na socijalnim mrezama u inbox odgovarali uvijek)...
Svaki put se brzo jave i rijese stvar, pritom se ne mora visiti na call centar nepotrebno...
Znači , da bi se aktivirao u ONE mreži , mora se zvati kontakt služba?
Sent from my Xiaomi 12T pro
Always,forever and beyond ...
Ne mora, ali ako si nestripljiv onda ga mozes tako aktivirati... I ne moras zvati, mozes koristiti webchat na 1.me...
meni se desava od kad mi je aktivan volte da ako imam poziv za pozivom ili poziv na cenkanje pa zavrsim za prvom linijom i javim se na drugu da jednostavno nista ni ja ne cujem drugu stranu . Nije bas stalno al zadnje nedelju dana mi se desilo 4-5x
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kontaktirao one,upalili volte,tu je sve,razlike nidje. Da li treba da je volte s obje strane da se aktivira hd voice ili sto je u pitanju ne znam. Uglavnom,razlike nidje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
meni aktivirali na One, preko chata iskomunicirao. Za Pixel 7 pro mora malo i da se čačne da se otključa (jer CG naravno nije na listi podržanih država), ali poslije toga radi sve, čuje se bolje i sa LTE kontaktima na Telekom mreži, dakle OK!
Mada, iskreno, meni za audio Google Meet i dalje najbolji zvuk daje, a i video za chat.
(nečitko)
Dobra stvar kod VoLTE je sto kad si u pozivu a imas potrebu da pustis i hotspot, nijedan od servisa nije degradiran.
Desavalo se da je potreban net na laptopu za rad a istovremeno treba obavit poziv.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
trosi li VolTe bateriju telefona dodatno
γνῶθι σαὐτόν
VoLTE (Voice over LTE) može uticati na potrošnju baterije telefona. VoLTE omogućava glasovne pozive preko LTE mreže, što može zahtijevati više energije nego tradicionalni glasovni pozivi preko 2G ili 3G mreže.
Efekti na potrošnju baterije mogu varirati zavisno o telefonu i mreži.
U praksi ako si i ranije držao data stalno upaljen ne bi trebao da imaš neki veći battery drain.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks