a biće za google pixel, ide se previše u off-topic na ovoj temi...
a biće za google pixel, ide se previše u off-topic na ovoj temi...
(nečitko)
Dok sam bio na mtel mreži, volte mi je radio bez greške. Kad sam prešao na telekom, toga više nemam. Je li trebam njih da kontaktiram da uključe ili kako?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Navodno aktivirali, ali i dalje ne radi. U podešavanjima je aktivirano.
Evo ga proradilo kod mene.
Radi sa svima
Da bi bio Volte poziv mora i druga strana da koristi Volte, odnosno Volte pozivom se samo smatra ako se svi ucesnici razgovora VoLTE korisnici. U slucaju da je pozivaoc VoLte a orimaoc nije onda ce pozivaoc biti na 4G ili 5G ali nece imati onu cistocu i jasnocu kada je i primaoc Volte .
Imas VoLTE I sa drugim, skini G-Mon Pro i vidjeces da si tokom poziva ka 67 ili 69 na Volte, pisace ti dal si na Lte ili ne.
Evo kako sam ja podesio.
Volte preko 069 je beskoristan, jer ljudima ne prikazuje kada pričam sa nekim sa sam zauzet, nego je signal zazvoni pa onda kao da odbije poziv.
Odavno nisam gluplje podešavanje vidio, pa sam to na 069 ugasio.
Na 067 radi kako treba.
Takođe sam ugasio 2G.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne znam koliko je optimalno zbog baterije to sto si stavio 5G preferred. Da li imas neki “auto”, jer na iPhone kaze:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
To bi značila primarna mreža.
Ovo su opcije.
Međutim ukljucio sam adaptivni power save mode. Kada se on upali, obori brzinu sa 5G na 4G automatski.
On se pali kada telefon procijeni da ga nećeš koristiti, na osnovu ranijih paterna.
Slično je nešto ovom tvojem.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 11-05-25 at 11:28.
Na mtel Volte radi kako treba, jedino imam problem sa DATA SWITCH, neće uvjek da radi, ne prebacuje uvjek internet na karticu na kojoj je poziv u toku. Čak sam i preusmeravanje poziva podesio da radi.
Sent from my S24 ultra tastature
ajd ovako da objasnim: dok sam bio na 067, osoba koju najviše zovem sam čuo kristalno jasno (oboje smo bili na Telekom mreži). Istog dana kad sam prebacio svoj broj na One, kvalitet audio poziva ka toj osobi više nije bio HD, iako oboje koristimo VoLTE. Takođe, taj kristalno jasan HD audio tokom poziva imam samo ka korisnicima One mreže koji to podržavaju (VoLTE i HD audio)...
(nečitko)
na telekom kartici su mi aktivirali volte i sad ne mogu da ugasim poziv na cekanju, gasio volte kroz podesavanja, nista ne pomaze.
pritom dok je volte ukljucen na speedtest mi je mnogo manji bandwidth nego kad ga iskljucim.
ima li rjesenja ovim mukama?
Ni meni nije radilo preusmjeravanje poziva pa sam morao u poslovnicu zbog toga da idem jer call centar nije znao sta je to preusmjeravanje poziva![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks