Moze li me neko uputiti gdje da kupujem tecnost , mene ovo sto kupujem 5 e e joy ,ne moze trajat 3 dana ?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Moze li me neko uputiti gdje da kupujem tecnost , mene ovo sto kupujem 5 e e joy ,ne moze trajat 3 dana ?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Niko ko je ozbiljno u ovome,nece da pricha ni sa kim ko trguje u e Joy...
Ischitaj malo jbg,nemam zivaca kucat,ili znash shto,imash na par tezgi u Gintash isto nekakve technosti,ali kakve su,e ne znam.
...
Tecnosti se narucuju iz okruzenja, za 2-3 puta nizu cijenu od domacih hostaplera koji su otkrili sta znaci monopol i imaju podrsku korumpiranih dzukaca iz inspekcije.
Elem, HR kao najbolja opcija pa onda dalje SRB pa BiH a dalje moze da se narucuje i iz GB i sl.
Zaboravi domace trziste osim za sirovine (VG+PG) ako se i kad odlucis sam da mijesas pa onda narucujes samo arome a sam sa 'domacim' bazama pravis tecnosti za 5x nizu cijenu.
P.S. Da ne bude samo da pljujem odredjene prodavce (znaju svi na koje mislim), kriva je tu podosta i drzava koja od svog postojanja drzi sverc cigareta i samu duvansku industriju kao jednu od najbitnijih trgovina. Otud i potpuno potiskivanje vejpa i svega sto ima veze sa njima a guraju se smrdljive i kancerogene cigare kao da su melem a eto su poceli i IQOS i ostala g0vna da guraju iako su opet znatno gora u svakom smislu od bilo kakvog vejpa.
To ti je kad je drzava truba i vise se bavi prodajom svercovanih cigareta nego razumijevanjem problematike uopste.
Nikad srece kod nas i gladnih/alavih kretena sa vrha koji nikad ne pitaju ni "zasto" ni "kako" nego iskljucivo "koliko para".
Last edited by Fidel Castro; 16-10-24 at 19:37.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks