to je ka sad nicshot, samo ga sibnes i koristis
Dodaj nikotin, dobro promuckaj i pari. Na tom principu su i fabricke shake&vape tecnosti, kupis smuckanu tecnost sa 0mg nikotina i dodas nikotina koliko zelis
to je ka sad nicshot, samo ga sibnes i koristis
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa da... to sam i pretpostavljao.
Tako je i u Engleskoj sto sam pominjao.. Prodaju iskljucivo tecnosti sa 0mg nikotina i onda kupujes one 'nicotine shots' od 10ml koji ispraznis u bocicu od 50ml gotove tecnosti...
P.S. Evo narucih sad u Inhalici jos poneku aromu, ukljucujuci i ovu "Inhalika DIY Cured Air Tobacco 10ml" koju je Tivatech preporucivao vise puta...
Uzeh i male bocice jer ove sa FT-a kasne bas dosta.
--------------------------
Do Not Disturb.
Na prodaju odlican atomizer za male pare,OBS Crius dual coil,samo 15 eura
Tek sam sad stavio Bart-ov atomizer (Smok bebica) i to su dva svijeta u odnosu na ovaj moj.
Oba su kao originalna i ispravna (moj cak nov) ali ovaj niti curi niti ima ikakvih drugih problema.
I kad sam povukao na mojih 50W previse mi je bilo a pare 3x vise. Tako da sam smanjio cak na 20W i to mi je skroz ok.. Mozda koji W vise ali to je to.
Za razliku od mog gdje ispod 30W nisam nista osjecao a uglavnom sam ga drzao preko 40W, pa i preko 50W.
Ne kapiram uopste.
Moze li bit' da sam fake dobio? Ili da ima neki fizicki defekt?
Do Not Disturb.
može naravno ako nije navedeno da je authentic a ne klon
...
Rekao bih da je pravi po svemu (izgled i fizicki inace) ali funkcija mi definitivno nije kakva bi trebala da bude.
Mene i ovako cudilo ali sad kad sam uzeo ovaj od Barta sam jos ubjedjeniji da nesto nije ok.
Svakako cu ga rastavit' i vidjet' ima li sto da ne stima.
Btw. Barte, koja je tecnost ovo u njega? Koja aroma? PG/VG odnos?
Do Not Disturb.
Mislim da je u njega FA burly ako se ne varam, 50-50 na 6mg.
Daj link tog tvog atomizera gdje si ga uzeo. Ima li na kutiju check code, jesi provjeravao je li original?
Nije losa... A pare ludilo, mislio sam da je VG mozda jaci...
Sa GearBest-a sam ga narucio, najvise zbog brzine (FT je usporio nenormalno) ali isto tako NIKAD nisam imao nikakav problem sa njima a narucivao sam masu stvari u zadnje 2 godine...
Link: https://www.gearbest.com/clearomizer...56.html?wid=21
Proizvod je autentican, sad sam provjerio...
Otvoricu ga sutra da vidim ima li sto da ne ide kako treba...
Do Not Disturb.
Btw. ovaj Bart-ov je ipak bio na drugom grijacu (0.2 umjesto 0.4 oma) pa me tek danas (poslije zamjene baterija) pitao za odabir otpora, tj. primjetio da je drugaciji...
Sad sam opet morao malo da mu dignem snagu ali opet sam na znatno manjoj nego sto sam bio na mom.. nekih 30W mi je skroz ok u odnosu na 50W koje je bilo sa mojim (0.4 oma).
Do Not Disturb.
Vjerovatno je kod moga u grijac SS zica a kod tog crnog kantal zica, da je ista zica trebala bi ti veca snaga za manji otpor.
Neka je znacajna razlika medju njima definitivno... u cemu tacno, nisam siguran. Jos uvijek.
Ali bilo kako bilo... curenje je glavni problem jer je moj skoro neupotrebljiv ovako.
Ali danas cu ga otvorit' pa cu vidjet' ima li sto da ne stima...
Do Not Disturb.
Na prodaju KAO NOV
Eleaf iStick Pico 75W TC
Imam vtc5 baterije, zice svakakve, vate, Vaporeso target keramicki atomizer, Estoc tacnk takodje keramicki, Cerabis takodje keramicki, punjac 4 kanalni, batalio parenje, 100 aroma...
Batalio parenje?
Razlog? Dosadilo? Nemas potrebu za tim vise?
Informativno pitam.
Do Not Disturb.
Kolko su ti te baterije ...? Ili cu te zvat kasnije jer jedva gledam haha
...
oko 18h se javi... dosadi mi ljeti parenje, zimi mi prija
Da si rekao -počeo sam da pišam krv, pojavile mi se afte na jeziku i opada mi kosa , doktor kaže da je od parenja , sjutra bi ovaj topik postao "mali oglasi" :lolblue:
Uđeš u kafanu i staviš ovo na sto a iz dripa još izlazi zaostala para ...
Last edited by Tivatech; 17-04-18 at 15:33.
Spustis na sto, samo prethodno skines atomizer
Rastavih i ovu bebicu i ne vidim nista da ne valja.. Sve gumice su nove i citave.. fino podmazane.. Ne vidim nista da bi trebao da popravljam ili mijenjam...
Stavicu novi grijac pa cu vidjet' kako ce se ponasat'..
Ako bude opet curio.. zamjenicu sve gumice i pokusat' jos jednom pa ako ni onda ne bude radio kako treba ide u korpu.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks