znas kad bi trgovao premixovane patrone i gotove, nikad ! niti dimio
ja dajem odma jedan uredjaj na prodaju
council of vapor wraith squonker , sa tc i dna75 chipom i svojim tankom, original kutija djelovi sve sto dodje sa njim, jednom iskoristen samo, pa gadjajte neku cijenu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Onda je nisu imali... Uzeo sam sto su imali duvanskih u tom trenutku, nesto od njih, nesto od KTS-a.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima kod mene aroma za prodaju, pojeftino, veci izbor nego ijedna prodavnica
Pa daj postavi ponudu..
Ja imam dosta aroma ali njih nikad dosta kad pocnes sa muckanjem
Evo sad smutih RY4 (2%)+ Mixed Nuts (1.5%) i RY4 (2%) + Cookies and Cream (1%), da vidim kako ce biti ta duvanska sa 'slatkastom' aromom. Nekih 65/45 odnos i 6mg nikotina.
Po 40ml jedna i druga. Ne mogu manje stvarno.. ako mi se dopadne bice mi krivo sto nemam jos i sto moram da cekam jos mjesec dana... Lakse mi je dat' nekom ili bacit' nego da ocu jos a nema...
Bas sam sad listao da vidim ocu li naruciti jos koje arome, mozda malo neduvanskih...
Ti imas iskljucivo duvanske ili imas jos nesto?
Napisi sto imas ovdje, mozda jos neko bude zainteresovan...
Do Not Disturb.
Po jednu, samo probano iz njih. Ovdje su kupljenje https://arom-team.com/gb/3_concentrated-flavors to su inace iste kao Vaping Zone i Juice Factory, i sad su se u Srbiji pojavile pod imenom Vaporever
Mislio sam vise razlicitih aroma.
Ovaj čas parim liqua traditional tobacco na 12mg
aroma je original duvan iz sušare a svi znamo da duvan miriše lijepo, dok se ne zapali naravno
Nije loša ali je meni 12mg mLogo jako. Kupio mi drug u prodavnicu mobilnih telefona u Kotoru, uvoznik umbrela corp. rs stoji na deklaraciji . Proizv. u Češku republiku.
Da nemash koju teglu meda dobrog Tivatech...?
...
Da, sve duvanske... ja bas gadjam neke ne-duvanske sad...
Ne vocne ali ove 'stalkaste', suvo voce (nuts) i sl.
Jesu li bas SVE ciste duvanske ili ima nesto sa nekim mjesavinama? Po nazivima mogu da znam koje su ciste ali ne i ima li kojih da nisu...
Svakako ostavi br. na PP pa cu se i ja javit' kad dodjem u PG, nedje poslije praznika da mozda uzmem koju... (ne znam od koliko ti pocinje 'vise kolicina')
Do Not Disturb.
Necu, ne brini... Idem poslije praznika pa ti pojuri ovih dana ako oces
Ionako vjerujem da tebe vise zanimaju ovi cisti duvanski a mene ove mjesavine pa da ako bude za oboje
Do Not Disturb.
https://www.facebook.com/MobileLand/...619553?__xts__[0]=68.AI%40b0e5e3157609b34ac6d5c193cd8fbad2&__tn__=-U-RH-R
Nije mi jasno gdje ovi nasi trgovci nadju ovu robu, pa ovo koliko je staro vecina toga u svijetu je vec davno rasprodato.
Rekao bih eBay ali znam da gazda ide u Kinu svako malo po robu pa je valjda tamo nasao nesto ispod cijene
Do Not Disturb.
Ovo nije nasao ispod cijene nego bih prije rekao da su mu dzabe dali. Ili se ne razumije covjek pa su ga uradili
Ne bavi se time. Jednostavno je vidio 'prostor' kod nas i za to pa je odlucio da proba...
Do Not Disturb.
I tako naleti neki kupac, kupi i posle nedjelju dana se vrati na cigare i prica kako je elektronika smece
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks