Ne koristi ovdje niko fabrichke grijache sem kolko ja znam Fidel,a on je sad na...Mauricijus.
Pogledaj ovdje na ovaj SRB forum mozesh li koju info naci,dobiti,
http://www.e-cigserbia.com/showthrea...350#post530350
P.S.Za Iqos ne volimo ni da chujemo,jbg.
...
Danas 3 x prolazih pored lokala dje treba da se otvori i koji je bio izlijepljen flajerima-USKORO i zaboravim da vidim shto se deshava...Bartoza,imash novosti...?
...
U Srbiji je u toku rasprava o novom zakonu koja traje valjda josh 7 dana,a do Nove g. treba da stupi na snagu...uglavnom ovo malo za shta imah zivaca da prochitam,nayebali smo,jer su se u raspravu ukljuchili i neki poznati vaperi iz Srb,i naravno kazu tj. pishu da ovi koji treba da smisle zakon,pojma nemaju shta je el,cig...
E sad je li sve ovo zato shto je u DI Niš Phillip Morris uletio valjda 100mil, ili shto se one jednokratne prodaju maloljetnicima,ne znaju ni kolege vaperi da prokuže...na svako ovo pitanje koje im vaperi postave,oni naravno ne znaju odgovor,naveli su im zemlje koje su izbacile iz upotrebe te jednokratne...
Ochigledno treba napraviti zalihe,ako se ikad otvori ova kod nas,mada ce ova nasha goveda prepisati taj zakon...
...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Pa nije strashno,ne moze online ali moze se poc i kupit,a mi nemamo gdje poc sem kod Bojsija...
...
Vidim da se iz HR skoro sve nabavlja...
Ako ko pita za tecnosti, neka napise ovdje par cijena.. uporedjivanja radi.
Ja kad vidim "ponudu" bez cijena, obicno iskuliram jer nemam zivaca za takvu vrstu dopisivanja.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks