Sto cini Voli.![]()
Sto cini Voli.![]()
Probajte pršutu u Monteprom, mali market na Zabjelo, na ćošak pored "Ribnice", oodlična. Modra, tamnija malo sa onim šmekom "ka sa sela" što se veli, baš prijatno iznenađenje. Redovni sam kod njih par mjeseci evo...
20e je kilo, može se uzet u vakumirana pakovanja po 200-300gr, za probu...
Potpisuje je Naniprom ali mi se nešto ne čini da je takva na njihovom štandu u Gintašu, mada nisam uzimao odavno tamo.
Imas tamo i za 25 eura dvogodisnju prsutu , moras naruciti, sasvim druga prica deblja parcad domacinska...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ova mi je bolja od svega što se nudi po gradu, što sam probao mislim. Neće se svakome dopasti, ja volim ovaj tip pršute sa šmekom, nije izgledna npr ka one "restoranske" pršute ali je suva, sočna i što je najbitnije nije slana puno.
Je li ga probao ko lici li na original?
![]()
Last edited by Apolo; 09-01-25 at 20:04.
Ja ga redovno uzimamm u Idei kad je na akciji. Ok mi je skroz.
Narode, ima li đe da se ovo kupi po našim marketima? Nevjerovatno kako ništa ''alternativno/zdravo'' nema kod nas, zakinuti smo za milijardu proizvoda za razliku od svijeta
![]()
KOME ZINE, TAJ POGINE
Heinz proizvoda ima, nijesam obratila pažnju ima li baš ovaj.
Negdje sam kupila komad vakumirane pršute K plus i otvorim ga - miris kao domaća, nevjerovatno, izgled strašan, ali preslana to se jesti ne može.
Treba mi bas ovaj, jer je on zdravija verzija one otrovi najljepse❤️
KOME ZINE, TAJ POGINE
Taj Heinz kecap nisam gledao, bio je samo neki sa 50% manje secera ali nema ga odavno.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sveto trojstvo Heinza.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bugi, otkrij đe ga uzimaš![]()
KOME ZINE, TAJ POGINE
Kako se meni ne svidja ovaj hajnz kao da secera ima
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa i ima, 20gr+ šećera na 100gr
KOME ZINE, TAJ POGINE
Da nema đe da se uzme neki trapist ''fat free cheese''?
KOME ZINE, TAJ POGINE
A što si napeo sve sa tim bez masti, bez šećera...jedi, uživaj.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zato što sam se nagrdio s kilažom, pa oću da nađem varijantu koja mi odgovara više za moje ciljeve, ako ne možeš da pomogneš, nemoj ni da odmažeš/spamuješ pls
KOME ZINE, TAJ POGINE
Mogu. Treniraj, kreći se, dosta tečnosti, izbaci šećer najviše što možeš i balansiraj ostalo (ugljeni hidrati, proteini...)
Smanji nervozu, to isto doprinosi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Platio bi za motivaciju da treniram, moga bi slobodno za Žecom Samardžićem zapjevat "u novembru biće u decembru", eto ta mi je priča zadnje godinu, pf...
Plati trenera 100-150 eura pa ce te zaboljet dobro ako budes propustao i na temu "sad mi se pije" obitavao haha![]()
Cini mi se u knjigu Atomske Navike, ima primjer nekog lika koji je odlucio da pocne da trenira (a full para da se razumijemo), koji je za svaki propusteni trening placao treneru dodatnih 100$, a zeni 500$ da trosi na sta god oce, to ga je motivisalo da se uozbilji i da ne propusta vise treninge, pa vidji neki dogovor sa zenom, vjerujem da ce te ispostovat
Al ozbiljno, trebaju svi da treniraju, ne trazi niko da se postane ubica i bodibilder, nevjerovatni atleta, al barem trening 3x nedeljno ili neko trcanje ili neki sport i naravno balans u hrani i alkoholu.Evo ti Bitrate, lagani predlog za sport - Padel u Donju Goricu, lako se uci, zanimljivo je, mozes da se izivis na lopticu haha, i igra se 2 na 2.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Dobio od sestre "Aromske navike", kumara drži Squosh centar i personalni je trener, džaba sve kad sam lijena guzica za to, priznajem![]()
Prije sam trenirao redovno no zadnjih 4-5 godina mrka kapa, do pretprošle godine se barem neki basket igrao sad ni to.
A nemam mnogo viška, 5kg plafon no valja imat redovne fizičke aktvnosti, zbog mentalnog zdravlja najprije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks